Adana'da 4 yaşındaki kızı kaçırıp tecavüz edenmuavin tutuklandı. Edinilen bilgiye göre, olay Fevzipaşa Mahallesi'nde 25 Temmuz Pazartesi günü meydana geldi.

Cumhuriyet'te yer alan habere göre, bir fabrikanın gece bekçisi fabrika duvarının hemen yanında bazı sesler duyunca düdük çaldı. Düdüğün sesiyle birlikte bir kişi koşarak sesin geldiği yerden uzaklaştı. Gece bekçisi daha sonra fabrikaya gelenlere sabaha karşı duvar dibinde hareketlilik olduğunu hırsız olabileceğini güvenlik kamerasını incelemeleri için not bıraktı. Bir taksici, adresini öğrendiği kız çocuğunu evine bıraktı.

Güvenlik kamerası incelemesi sonucu; bir kişinin kucağında bir kız çocuğunu getirdiği ve tecavüz ettiği görüldü.

Olay yerine gelen Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri görüntüleri incelemeye aldı. Yapılan incelemede 3-4 yaşında bir kız çocuğuna 25-30 yaşlarında bir kişinin tecavüz ettiğini tespit etti.

Yapılan çalışmada olayın yaşandığı yerin yakınlarında dini nikahlı Y.E. ve G.Y çiftinin yaşadığı evi buldu. Polis evdeki kız çocuğunu psikolog eşliğinde doktora götürerek muayenesi yapıldı. Kız çocuğu korumaya alındı.

Polis olayın aile içinde olabileceğini tahmin edilerek baba G.Y.'nin (26) ifadesine başvurdu.

Polis yaptığı çalışma sonucunda olayı gerçekleştiren şahsın daha önce otobüs içinde cinsel saldırı olayının yaşandığı bir otobüs firmasında muavin olarak çalışan Mahmut Ş. olduğunu belirledi. Polis hemen zanlının evine baskın düzenledi. Zanlı evde yatağın altına saklanmış halde bulundu.

Kaynak: Birgun.net