ABD'li ünlü şarkıcı Meat Loaf, Kanada'nın Edmonton kentinde verdiği konser sırasında sahnede yere yığıldı. Daha önce de benzer bir olay yaşayan rock şarkıcısının sağlık durumuyla ilgili bilgi verilmedi.

Ünlü şarkıcı Meat Loaf, Kanada Edmonton'daki Jubilee konser salonunda kendisini dünya çapında üne kavuşturan "I'd Do Anything for Love (But I Won't Do That)" parçasını seslendirirken aniden yere yığıldı.

Birkaç gün önce Regina ve Calgary'deki konserlerini sağlık sorunları nedeniyle iptal eden 68 yaşındaki şarkıcı, olaydan hemen sonra hastaneye kaldırılmıştı.

Meat Loaf'un sözcüsü ve menajeri, ünlü şarkıcının sağlık durumuyla ilgili sorulara yanıt vermedi.

"The Rocky Horror Picture Show" ve "Fight Club" filmlerinde de oynayan Meat Loaf, "I'd Do Anything for Love (But I Won't Do That)" şarkısıyla Grammy ödülü kazanmıştı.

Ünlü şarkıcı 2011 yılında Pittsburgh verdiği bir konser sırasında da sahnede yere yığılmış, sonrasında ayağa kalkarak şovuna devam etmişti. Astım ve kalpte ritim bozukluğu olduğu bilinen Meat Loaf, 2003 yılında ise Londra'daki konseri sırasında bayılarak hastaneye kaldırılmıştı.

Kaynak: Birgun.net