Anadolu Ajansı muhabiri Ali Fuat Duatepe dünyaca ünlü Terence Jay isimli Amerikalı aktörü, Cizre'deki 'Sırp keskin nişancı' olarak ilan etti.

Duatepe, twitter hesabında sıkıyönetimin uygulandığı bölgelere ilişkin ortaya atılan "Sırp keskin nişancı" iddialarına ilişkin bir twit paylaştı. "İşte iddialara göre Cizre'deki Sırp keskin nişancı" şeklinde bir twit atan Duatepe, Amerikalı dünyaca ünlü aktör Terence Jay'ın fotoğrafını paylaşarak, Jay'ı keskin nişancı yaptı. Kısa süre içerisinde Duatepe'nin bu yalanı, ünlü oyuncuyu tanıyan sosyal medya kullanıcıları tarafından fark edilirken, Duatepe de sosyal medyada alay konusu oldu.

 sosyal medyada alay konusu olurken, Duatepe hemen durumu kurtarmanın peşine düştü ve "Bazen tuzaklar oluyor aktör olduğunu bile bile paylaştım tepkileri ölçmek için kendim görmeden inanmam merak etmeyin" twiti attı.(Özgür Gündem)

Bazen tuzaklar oluyor aktör olduğunu bile bile paylaştım tepkileri ölçmek için kendim görmeden inanmam merak etmeyin pic.twitter.com/jKMRYWiN53

— Ali Fuat Duatepe (@alifuatduatepe) 30 Ocak 2016Kaynak: Birgun.net