Judy Garland’ın yıldızlaştığı filmlerden biri olan ve en son 1976’da farklı kadroyla izleyiciyle buluşan ‘A Star Is Born’ (Bir Yıldız Doğuyor), 30 yıl aradan sonra Lady Gaga ve Bradley Cooper’lı kadrosuyla yeniden çekilecek.

Filmin 1954’te çekilen versiyonundan bir kare. (James Mason ve Judy Garland)

‘Bir Yıldız Doğuyor’, ‘yıldız’ olma hayalleriyle Hollywood’un kapısını aşındıran genç bir kadının, kendisine ‘yardım’ eden ünlü bir sinema oyuncusuyla tanışmasının ardından başından geçenleri anlatıyor.

Müzikal-dram türündeki film, genç kadının kariyerinde hızla yükselmesiyle eş zamanlı olarak, alkol problemi olan ünlü oyuncunun dramatik bir şekilde ‘yıldızının sönmesi’ hikayesi üzerine kurulu.

‘1937, 1954 ve 1976’da üç kez çekilmişti’

Sinema seyircisiyle ilk kez başrollerinde Janet Gaynor ve Fredric March’ın olduğu 1937 tarihli yapımla tanışan Bir Yıldız Doğuyor, Judy Garland ve James Mason’lı kadrosuyla 1954’de yeniden çekildi. Film, Barbra Streisand ve Kris Kristofferson’la 1976’da da bir kez daha seyirciyle buluşmuştu.

Başrolde Lady Gaga ve Bradley Cooper

‘Bir Yıldız Doğuyor’un, tam 30 yıl sonra yeniden çekilmesi kararlaştırıldı.

Sinemaseverleri heyecanlandıran haberi, Lady Gaga Twitter hesabından duyurdu: “Yönetmen ve oyuncu Bradley’in yeni projesinde yer alacağım için mutluyum. O zeki ve vizyoner bir sanatçı.”

— Lady Gaga (@ladygaga) 17 Ağustos 2016

Warner Bros şirketinin yapımını üstleneceği filmde başrolleri şarkıcı Lady Gaga ve Oscar’lı aktör Bradley Cooper paylaşacak. Cooper, filmin yönetmenliğini de yapacak.

Filmin çıkış tarihiyle ilgili henüz açıklama yapmazken, filmin 2017’de vizyona girmesi bekleniyor.

Gaga, film için yeni şarkılar ve koreografiler hazırlayacak.

Kaynak: Birgun.net