Samsun'da ruhsal sorunları olduğu ileri sürülen 66 yaşındaki Semiha Y., birlikte yaşadığı annesi 82 yaşındaki Makbule Y.'yi bıçakla ağır yaraladığı iddiasıyla polis tarafından gözaltına alındı.

'da yer alan habere göre, olay bugün İlkadım İlçesi Selahiye Mahallesi'nhde meydana geldi. İddiaya göre Semiha Y. eşinden ayrıldıktan sonra annesi Makbule Y.'nin yanına yerleşip birlikte yaşamaya başladı. Ruhsal sorunları olduğu belirtilen kadın, bugün henüz belirlenemeyen nedenle tartıştığı annesini evin içinde göğsünden bıçakla yaraladı. Daha sonra elindeki bıçakla sokağa inen Semiha Y., "Ben yaptım, ben yaptım" diye bağırıp komşularına "Annemi öldürdüm polise haber verin yoksa sizi de öldürürüm" dedi.

Eve giren komşuları Makbule Y.'yi kanlar içinde yerde bulup polise haber verdi. Yaralı kadın olay yerine çağırılan ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Şüpheli kadın ise polis tarafından gözaltına alındı. Öte yandan komşuları şüphelinin annesini daha öncede öldürmek için girişimlerde bulunduğunu söyledi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: Birgun.net