İstanbul'da 14 yaşındaki M.A. adlı erkek çocuk, amcasının evine pencereden girerek altı yaşındaki kuzenine önce tecavüz etti, sonra da bıçaklayarak öldürdü.

Hürriyet gazetesindeki habere göre, Kasımpaşa'da gerçekleşen olayda üç çocuk annesi Sevgi A., akşam saatlerinde altı yaşındaki küçük E.N.A. ve altı aylık bebeğini evde bırakarak büyük kızıyla pazara gitti. Anne - kız eve döndüklerinde altı yaşındaki E.N.A.’yı ölü buldu. İncelemede E.N.A.'nın istismara uğradıktan sonra üç bıçak darbesiyle öldürüldüğü anlaşıldı.,

Zanlı M.A.'nın, evin önünde elinde bıçakla yürüdüğü güvenlik kamerası kayıtlarında tespit edilince yakalandı. Zanlının zihinsel engelli olduğu iddia edildi. Kamera görüntülerinde, yan gecekonduda oturan M.A.’nın eve pencereden girdiği ve daha sonra aynı yerden çıkarak kaçtığı belirlendi. M.A., gözaltına alındı.

M.A’nın Çocuk Şube Müdürlüğü’nde psikolog eşliğinde alınan ifadesinde “Amcam benim gitmek istediğim yere izin vermedi. Ona sinirlendiğim için bıçakla E.N.A.’yı öldürdüm. Pişman değilim” dedi. M.A., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.


Kaynak: Birgun.net