Bilindiği gibi zincir marketler tedarikçi firmalardan “raf parası” adı altında fahiş paralar almaktadırlar. Firma sahibi Emin Demircinin belirttiğine göre; bir defasında DİASA’nın kendilerine fatura ettiği raf bedelinin firmalarının DİASA’ya sattığı mal bedelinden daha yüksekti. Emin Demirci şöyle diyor;

“ Bu durumda DİASA’ya biz borçlu kalıyorduk. Bu haksızlığa karşı dava açmak zorunda kaldık. Yıllarca mücadele ettikten sonra Yargıtay’ın da onayıyla DİASA’ya karşı davayı kazandık”.

Emin Demirci’nin kızı Meltem Demirci Köknar ile görüştük. Meltem Hanım şöyle diyor;

“İDEAL Tarım Ürünleri San. Ve Tic. Ltd. Şti. ve İdealim Gıda Ltd. Şti. Demirci ailesine ait iki kardeş şirkettir. İdeal Tarım üretim İdealim Gıda ise pazarlama konusunda çalışmaktadırlar.

İDEAL Tarım Ürünleri San. Ve Tiç. Ltd. Şti. 1988 yılında kurulmuştur. 1997 yılında modern tesislerine taşınan İdeal Tarım, temel olarak zeytin, konserve ve biber üretimi yapmaktadır.


İDEAL Tarım Ürünleri ürünlerinin çok büyük bir bölümünü, Danimarka, Fransa, Almanya, Amerika, Kanada, Avustralya, İtalya, Irak ve İran’a ihraç etmektedir.”

http://www.idealtarim.com/

ADALETBİZ