1. Yezid, 1 Kasım’da istediği sonucu almak için her yolu deniyor. Korku doruğa çıkmış, iktidar olamazsa yargılanacağını biliyor.
2. Yezid hazırlattığı kirli planların 'harfiyen' uygulanması için avanelerle sürekli görüşme halinde ve çok gergin.
3. Seçimle ilgili çalışmaları, Yezid’in güvendiği avanelerinden Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş yürütüyor.
4. Mustafa Ataş, Davutoğlunu dikkate bile almıyor. Doğrudan Yezid'e bağlı çalışıyor. Gül'e yakın isimler pasifize edildi.
5. Teşkilat içerisinde kadın kollarının ağırlığı ele alınınca Yezid, kadın kollarıyla İstanbul'da toplantı yaptı.
6. Toplantı bilinip duyulmasın diye planlanandan iki saat geç gidildi. Yezid, partili kadınlara 'Sokak sokak dolaşıp oy toplayın' dedi.
7. Kadınlara, dinden imandan bahsederken seçim toplantısı daha önemli diye ikindi namazını da ķılmadı.
8. Kadınları tek tek sorguladı. Kim evli kim bekar, kimin eşi nerede çalışıyor, not aldırdı.
9. Üç çocuk meselesini uzun uzun anlatan Yezid, kadınları utandıracak kadar seviyesizleşti. Muhakemesini kaybettiğinden dengesizleşebiliyor.
10. Yezid'in parti içinde kiminle görüştüğünden, kimlerle toplantı yaptığından Davutoğlu'nun haberi olmuyor ya da çok sonra oluyor.
11. Seçim için kadın kollarını organize eden Yezid, algı operasyonu merkezi olarak Anadolu Ajansı'nı kullanıyor.
12. Yezid, seçimde yapılacak manipülasyonlarla ilgili talimatlarını Ataş ve Ajans'ın başındaki Şenol Kazancı'ya Varank üzerinden iletiyor.
13. Son toplantıda teşkilatın ve Ajans'ın oy çalma oyununa hazır oldukları bildirilince Yezid biraz olsun keyiflendi.
14. Her şeyi dikkatle takip eden Yezid, Varank'ı Ataş ve Kazancı'ya gönderdi. Birlikte planın detaylarını gözden geçirdiler.
15. Plana göre sandık başlarında bulunan AKP müşahidleri elde ettikleri sandık sonuç raporlarını Çağrı Merkezi'ne iletecekler.
16. Çağrı Merkezi'nde her 30 sandığa bir sorumlu atandı. Sandık başlarındaki AKP'li görevlilerin telefonları bu sorumlulara verildi.
17. Oy sayımı biter bitmez, bu görevliler Çağrı Merkezi'ndeki kendilerinden sorumlu kişileri arayıp sonucu iletecekler.
18. Aramakta gecikirlerse, merkezdeki kişi sorumlu olduğu sandıkların başındaki görevlileri arayıp sonuçları alacak.
19.Sonuçlar AKP Genel Merkezi'nde toplanacak. SEÇSİS'e entegre şekilde hazırlanmış bir yazılımla da AKP lehine olacak şekilde değiştirilecek
20. Sandık başlarında çirkeflik yapmak için çok sayıda avukat görevlendirdiler. İşi sandıklardan itibaren sıkı tutmayı planlıyorlar.
21. Oy oranları manipüle edilmiş şekliyle Anadolu Ajansı'na aktarılacak. Ajans abone TV'lere bu sahte rakamları geçecek.
22. Anadolu Ajansı, SEÇSİS üzerinden oynanması planlanan oyunun kamuoyu nezdinde alt yapısını hazırlamış olacak.
23. Algı, oy oranlarına göre değil AKP'nin tek başına iktidar olacağı izlenimini verecek biçimde kurgulandı.
24. Ne yapacağı kendilerine anlatılan Ataş ve Kazancı, AKP kaybettiğinde, yaptıkları hukuksuzlukların hesabını vereceklerini biliyorlar.
25. Yezid ve avaneleri, seçim için mücadeleyi, hukuk karşısında hesap vermeme mücadelesi olarak görüyor. Onlar için ölüm kalım meselesi.
26. Seçim hileleri toplantısı yapılırken, İstanbul Adliyesi'nde savcılarının birbirine düştüğü haberinin gelmesi, Yezid'i çıldırttı.
27. Yezid, toplantı boyunca 'Bu adamlara asla güven olmaz günü gelince hepsi bizi satar' diye söylenip durdu.
28. Yezid'e gelen bilgi notunda, Orhan Kapıcı, İrfan Fidan, Fuzuli Aydoğdu ve İsmail Özsoy'un kavgalı olduğu yazılıydı.
29. Hakyolcularla, 'ülkücü görünümlü' ekibin birbirleri ve Yezid aleyhine dosya arşivlediği söylenince, Yezid 'Bunları böcek gibi ezin' dedi
30. Toplantı sonrası, Metin Kıratlı'ya hemen İstanbul'a giderek, haddini aşan(!) savcılara mesajını iletmesi talimatını verdi.
31. İsrafsaray'a bugün iletilen bilgiye göre Kıratlı, sadece O.Kapıcı'yı ziyaret etti. İ.Fidan, F.Aydoğdu ve İ.Özsoy'a uğramadı.
32. Kıratlı sadece O.Kapıcıyı ziyaret ederek Yezid’in mesajını açıkça verdi, böylece İstanbul'da ilk ezilecekler(!) belli oldu.
33. Yezid ve avaneler bir yandan, 'biz bu işte yokuz' diyen bürokratlarla, öte yandan seçim kumpasları ile meşguller.
34. Partide, bürokrat ve yargı mensupları arasında bir çok aykırı ses var. Bunları bastırmak için yapılanlar artık sonuç vermiyor.
Güzel insanlar. 1. Mutlaka oy kullanın 2. Oylarınıza son ana kadar sahip çıkın
Katılım yüksek olur ve oylara sahip çıkılırsa AKP %40'ın altına düşecek. Yezid ve avaneler bunun farkında, siz de farkında olun.
Güzel insanlar, asla endişe etmeyin, Taksim'de buluşmamız yakındır, yeter ki sandıklara gidip demokrasi mücadelesi verelim.