Yasin'in bulunması için bugün dalgıçlar tarafından mahallenin yakınındaki Apa Barajı'na akan Çarşamba Çayı ve barajın girişinde arama başlatıldı.

Akören İlçesi'ne bağlı, eskiden köy olan Belkuyu Mahallesi'nde oturan, Belkuyu Anaokulu öğrencisi Yasin Şahin, pazartesi günü okuldan geldikten sonra evlerinin önünde oynamaya çıktı. Yasin, bir süre sonra ortadan kayboldu. Kaybolduğu günden itibaren Jandarma, AFAD ve köylüler, her yerde Yasin'i, arıyor. Mahallenin çevresindeki tüm mağaralar, su kuyuları, sarnıçlar, ağaç, çalılıkların dipleri didik didik arandı. Jandarma da yaklaşık 80 hane olan mahalledeki evleri tek tek kontrol etti. Ancak arama çalışmalarına rağmen henüz bir ize rastlanılmadı. Baba Süleyman ve anne Ümmü Şahin ise çaresizce oğullarından gelecek sevinçli haberi bekliyor. Bugün ise dalgıçlar tarafından mahallenin yakınındaki Apa Barajı'na akan Çarşamba Çayı ve barajın girişinde arama başlatıldı.

Şahin ailesinin Yasin ile birlikte 6 aylık oğulları Yusuf, 7 yaşında Akile ve 10 yaşında Mahkube adlı 4 çocuğu bulunuyor.

Kaynak: DHA