11 ayın sultanı Ramazan’ın bitmesine çok az bir süre kaldı. Milyonlarca Müslüman merakla ve heyecanla Kadir Gecesi Kandili bekliyor. Peki yarın Kadir Gecesi mi? İbadetine yön vermek isteyenlerin merakla sorduğu Kandil yarın mı? İşte tüm soruların cevabı

KADİR GECESİ NE ZAMAN?

İbadetlerine yön vermek isteyenlerin merak etiği Kadir Gecesi tarihi belli oldu. Kadir Gecesi bu sene hicri takvime göre 21 Haziran 2017 çarşamba gününe denk geliyor. Müslümanların en önemli günlerinden biri olan Kadir Gecesi ibadetlerle dualarla ihya edilecek. 

2017 RAMAZAN BAYRAMI NE ZAMAN?

Bu sene Ramazan Bayramı Arefe Günü 24 Haziran Cumartesi gününe denk gelmektedir. Tüm özel sektör ve kamu çalışanları hafta sonu tatil olacağı için Ramazan Bayramı 1. Günü 25 Haziran Pazar günü haftalık iznini kullanacaktır. Ramazan Bayramı 2. Günü 26 Haziran Pazartesi tüm özel sektör ve kamu çalışanları izin yapmaktadır. Ramazan Bayramı 3. Günü 27 Haziran Salı tüm özel sektör ve kamu çalışanları izin yapmaktadır. 28 Haziran çarşamba günü itibariyle resmi tatil sonra erecek ve tüm çalışanlar iş başı yapacak. 

 

Kaynak: HABER7.COM