Yargıtay cumhuriyet savcısı, eşi ve iki oğlu ile birlikte kendisine ait araçla tatile giderken Orhangazi'de kaza yaptı. Küçük Sanayi Sitesi kavşağında sabaha karşı takla atan otomobilde bulunan Yargıtay Cumhuriyet Savcısı Murat Kızılyar ile birlikte, eşi ve iki oğlu yaralandı. savcının oğullarından birisinin durumu ise ağır.

KONTROLDEN ÇIKIP TAKLA ATTI

Kaza, sabaha karşı saat 07.00 sıralarında Orhangazi-Bursa kara yolu Küçük Sanayi Sitesi kavşağında meydana geldi. Alınan bilgilere göre, İstanbul'dan, tatil için ailesi ile birlikte yola çıkan Yargıtay Cumhuriyet Savcısı Murat Kızılyar'ın (41) idaresindeki 34 FH 2699 plakalı otomobil, Orhangazi'ye bağlı Gedelek köyüne yakın Küçük Sanayi Sitesi kavşağında, henüz belirlenemeyen bir nedenle kontrolden çıkarak takla attı.

15 YAŞINDAKİ CAN'IN DURUMU AĞIR

Orta refüje çarpan ve savrulan otomobilde bulunan ve Yargıtay Cumhuriyet Savcısı olduğu belirlenen Murat Kızılyar ile birlikte eşi Güler Kızılyar (41) ve oğulları Sinan (18) ve Can (15) yaralandı. Yaralılar, olay yerine çağrılan ambulansla Gemlik Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada ilk müdahaleleri yapılan savcının oğulları Sinan ve Can, daha sonra Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Yaralı çocuklardan Can'ın durumunun ağır olduğu ve burada yoğun bakım ünitesine alındığı kaydedildi. Kazada, savcı Murat Kızılyar ile eşi Güler Kızılyar'ın ise ayakta tedavi edildiği ve taburcu edildiği açıklandı. Polis ve jandarma ekipleri, kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

cihan haber ajansı