Hükümete yakın Star, Akşam ve Güneş gazeteleri bugünkü manşet haberlerinde bu kez CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu hedef aldı. İki gündür “Fuat Avni” adlı hesabı Emrullah Uslu’nun yönettiğini ve bu hesaptaki özel yazışmaları yayınlayan gazeteler, bugün ise Cemaat'in elinde Kılıçdaroğlu'nun da aralarında bulunduğu 45 CHP'linin kasetinin olduğunu iddia etti.

Üç gazete dün de CHP Milletvekili Umut Oran’ı hedef almıştı. CHP’li Oran ise iddialara karşılık “Tezgah” açıklamasında bulunmuştu.

‘45 CHP’LİNİN KASETİ VAR’ İDDİASI 

Emrullah Uslu’nun yönettiği iddia edilen “Fuat Avni” adlı Twitter hesabı ile “Kotilaji” adlı kullanıcıya ait olduğu öne sürülen özel yazışmalar bugün üç gazetenin manşetinde yer aldı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu hedef alan gazeteler, CHP liderinin kaseti olduğu iddiasını ortaya atarak karalama kampanyası başlattı.

Haberlerde şu ifadeler yer aldı:

30 Mart 2014 yerel seçimleri öncesi, Şubat ayında Twitter’da direct mesaj (DM) üzerinden KOTİLAJİ kullanıcısı ile konuşan ‘fuatavni’ yani Emre Uslu, ‘CHP’nin neden Paralel yapı ile ittifak yaptığını ‘Kılıçdaroğlu dahil 45 isme ait +18’lik kayıtlar var’ diye açıklıyor.”

CHP’Lİ ORAN: TEZGAH

Gazetelerin dünkü manşetinde ise CHP İstanbul Milletvekili Umut Oran vardı. CHP’li Oran, Twitter’deki “Fuat Avni” adlı hesapla CHP ve Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili özel yazışmaları olduğu iddiasına karşılık “Anladıkları dilden yanıt vereceğim” diyerek basın açıklamasında bulunmuştu.

CHP’li Oran şunları söylemişti:

“Gerçekte var olmayan bu twitter yazışmalarını kim üretmiştir? Birbirini takip etmeyen insanlar twitterda direk mesaj gönderemezler. Bu en basit teknik çelişkilere girmiyor, bu tezgahı tamamen reddediyorum. Başbakanı, Ulaştırma Bakanını, TİB Başkanını, eğer kendileri de bu tezgaha dahil değilse bu komployu açığa çıkarmaya davet ediyorum.”

İşte gazetelerin manşetleri:

 

Odatv.com

 

http://odatv.com/n.php?n=yandas-medyadan-kilicdarogluna-bel-alti-saldiri-1802151200