Berkin Elvan'ı yuhalatan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı savunan şarkıcı Yavuz Bingöl, tepkilere yanıt verdi

Berkin Elvan'ı yuhalatan Erdoğan'a destek veren Yavuz Bingöl'den tepkilere yanıt geldi. Twitter hesabından özür dileyen Bingöl, yazılı açıklamasında da Berkin Elvan'ın annesinin ellerinden öptüğünü belirtti. Bingöl, Ahmet Hakan'ı da konuştuklarını 'çarpıtmakla' suçladı.















Yavuz Bingöl'den yazılı  açıklama:
 
03.12.2014 tarihinde Hürriyet gazetesinde çıkan söyleşiye dair ilk ve son kez "kendi cümlelerimle" konuşmak ve asla yeterli olmayan bu alanda sesimi "doğru" duyurmak istedim, çünkü ahlakın her alanda çöktüğü bir sistemde sesimi sadece kendi içimde duymaktan yoruldum.
 
Tarihin ya da zamanın tam da burasında, kalbiyle, duygusuyla yaşayanlardan biri olarak ne kadar hoyratça örselensem de, selamımı verip, görmek istediğinizi değil, 'ben'i görün, ben iktidarın ne olduğunu hiç bilmem, çünkü hayatımda böyle bir hiyerarşim ve pusulam hiç olmadı diyorum. Herkesin/medyanın taammüden kirletme cüretkarlığına rağmen tertemiz kalacağım. Bir sanat insanı olarak, gözümü bağlayıp ortada ebe yapanları da, bunu izleyenleri de gördüm! Boyum kadar evladımın tanıklığında, babası aynı baba, Türkü tadında, aynı Yavuz. Bu linç kolaycılığı ile hayatın hiç bir derdine deva olmayanlar, acıtanlar, kanatanlar; sabah uyanıp bugün kimi yağmalayalım iştahıyla güne başlayanlar;
 
Sakin olun Arkadaşlar! Benden size ve bu güzelim insanlığa halel gelmez.
 
Son olarak; Ahmet Hakan sözlerimi olduğu gibi yayımlayıp. beni sizlere doğru taşısaydı, bir daha asla bu sütunlarda olmayacaktım!
 
Gülsüm Anneyi ellerinden, beni doğru algılayan tüm insanları kalplerinden öperim.
'Öldükten sonra değil, yaşarken doğru anlaşılabilmek' umuduyla...

Saygılarımla
Yavuz BİNGÖL



http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/turkiye/154095/Ve_Yavuz_Bingol_ozur_diledi.html