Tiyatro sanatçısı Ayten Gökçer hayranlarını üzdü. 77 yaşındaki ünlü tiyatro oyuncusu felç geçirdi.

Gökçer’in kızı Aslı Gökçer Oba, aesinin sağlık durumuyla ilgili “Aem hastaneden taburcu oldu. Allah’a şükür gayet iyiye gidiyor ama fizik tedaviye devam edecek. Rahatsızlığının ne zaman ve nasıl nüksettiğinden ziyade, bizim için de, sizin için de sağlık durumunun iyiye gitmesi daha önemli…’’dedi.

Ünlü sanatçı Ayten Gökçer’in kızı ayrıca, “Çocuklarının yani torunlarının duruma üzülmemesi için basın açıklaması yaparak bu durumu duyurmak istemedik. Merak etmeyin, şu an iyi’’ dedi.

Ayten Gökçer, “Hocaların Hocası” olarak anılan tiyatro duayeni eşi Cüneyt Gökçer’in 2009’da vefatından sonra, kızının isteğiyle Ankara’dan İstanbul’a yerleşmişti. 

Ayten Gökçer Kimdir?

1940 yılında İstanbul’da doğdu.1953 yılında Ankara Devlet Konservatuarı’nın bale bölümüne girdi. 1958 yılında Devlet Tiyatroları sanatçı kadrosuna girdi. Sinema’ya 1965’de Taçsız Kral adlı filmle başladı. Ancak daha sonra sinemadan daha çok tiyatroya önem verdi. Yedi Kocalı Hürmüz adlı müzikalde Hürmüz rolü ile başrolde oynadı.1988’de Devlet Sanatçısı olan Ayten Gökçer, pek çok ödül kazandı. 1999 yılında Yılan Hikayesi adlı dizi ile televizyon dizilerinde oynamaya başladı. Ayten Gökçer, sanatçı Cüneyt Gökçer ile evlendi.

Kaynak: HABER7.COM