Uluslararası hukuk üzerine pratik ve teorik çalışmaları ile tanınan hukukçu akademisyenler ve Uluslararası Avukatlar Birliği (UIA) üyesi avukatlar tarafından İstanbul'da kurulan Uluslararası Hukukçular Derneği'nin açılış kokteyli önceki akşam Conrad Hotel'de yapıldı.

200'ü aşkın seçkin davetlinin katılımıyla gerçekleşen kokteylde Prof. Dr. Berin Ergin ve Dernek Başkanı Av. Tufan Karataş, derneğin planladığı uluslararası projelere ilişkin bilgi verirken; Koç Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tankut Centel ve Emekli Büyükelçi Dr. Murat Bilhan ise konuşmalarında hukuk sisteminin gelişmesi için uluslararası çalışmaların önemine vurgu yaptılar.

Yargıçlar ve Savcılar Birliği "YARSAV"ın eski başkanı Emine Ülker Tarhan ve yeni başkanı Murat Aslan'ın da konuşmacı olarak katıldığı gecede CHP milletvekili adaylığı için başkanlıktan ayrılan Hakim Emine Ülker Tarhan, devam eden Ergenekon soruşturmalarını "Majestelerinin hukukçuları iş başında" diyerek sert biçimde eleştirdi.

Ünlü İskoç viski markası Chivas Regal'in de sponsor olarak katıldığı geceye Prof. Dr. Niyazi Öktem, Prof. Dr. İl Han Özay, Prof. Dr. Nur Centel, İstanbul Barosu Yönetim Kurulu Üyesi Av. Başar Yaltı, Milliyet Gazetesi Yazarı Abbas Güçlü, birçok saygın hukukçu-akademisyen ve İstanbul'un ünlü hukuk bürolarının partner ve avukatları da katıldı. (Haberler)

Emine Tarhan: Majestelerinin hukukçuları iş başında 
YARSAV ın eski başkanı
Emine Ülker Tarhan , Ergenekon soruşturmalarını sert bir dille eleştirdi

Uluslararası hukuk üzerine pratik ve teorik çalışmaları ile tanınan hukukçu akademisyenler ve Uluslararası Avukatlar Birliği (UIA) üyesi avukatlar tarafından İstanbul da kurulan Uluslararası Hukukçular Derneği nin açılış kokteyli önceki akşam Conrad Hotel de yapıldı.

200 ü aşkın seçkin davetlinin katılımıyla gerçekleşen kokteylde Prof. Dr. Berin Ergin ve Dernek Başkanı Av. Tufan Karataş , derneğin planladığı uluslararası projelere ilişkin bilgi verirken; Koç Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Tankut Centel ve Emekli Büyükelçi Dr. Murat Bilhan ise konuşmalarında hukuk sisteminin gelişmesi için uluslararası çalışmaların önemine vurgu yaptılar.

MAJESTELERİNİN HUKUKÇULARI İŞ BAŞINDA

Yargıçlar ve Savcılar Birliği "YARSAV"ın eski başkanı Emine Ülker Tarhan ve yeni başkanı Murat Aslan ın da konuşmacı olarak katıldığı gecede CHP milletvekili adaylığı için başkanlıktan ayrılan Hakim Emine Ülker Tarhan , devam eden Ergenekon soruşturmalarını "Majestelerinin hukukçuları iş başında" diyerek sert biçimde eleştirdi.

Ünlü İskoç viski markası Chivas Regal in de sponsor olarak katıldığı geceye Prof. Dr. Niyazi Öktem , Prof. Dr. İl Han Özay , Prof. Dr. Nur Centel , İstanbul Barosu Yönetim Kurulu Üyesi Av. Başar Yaltı , Milliyet Gazetesi Yazarı Abbas Güçlü , birçok saygın hukukçu-akademisyen ve İstanbul un ünlü hukuk bürolarının partner ve avukatları da katıldı.
Sondakika