Otelcenneti.com Tarafsız Otel yorumları ve Tavsiyeleri ile Türkiye'de ilk yaratıyor. Otelcenneti.com internet dünyasına çiğ gibi düştü ,diğer sitelerden farkı kullanıcılarına hiçbir şekilde komisyon veya kar marjı yansıtmadan direk otel işletmesine yönlendiren Türkiye'nin ilk Ücretsiz hizmet veren sitesidir. Genç iş adamı irfan Akmehmet sorulduğunda neden ücretsiz hizmet veriyorsunuz cevabını ''Türkiye'de otelcilik anlamında inanılmaz bir rekabet var. Oteller gerçekten acentalara %20 %30'a yakın komisyon vermeleri işletmecilik anlamında inanılmaz yoruyor ve en önemlisi ''her yıl 50 10 otel kapanıyor'' bunların asıl nedeni ekonomi değil, Otel işletmeci arkadaşlarımızın yüksek rakam'da komisyon ödemesidir.

İnternet ortamında Türkiye'nin pazar devi ETS TUR, Metglobal, Jollytur gibi firmalar farken bir anda Booking parladı neden bir anda Booking Türkiye pazarını eline geçirdi sorusunu kendine kimse sormuyor çünkü, otel sahipleri artık gerçekten Acentelardan bıktı.. Booking'i alternatif görmeye başladılar. ''Booking Akıllı bir adım atarak önce %5 komisyon ile başladı Türkiye pazarın'da otelcilerin ilgi odağı oldu. ve sonra %20 %25 hatta bir Acenta gibi %30 komisyonları bile almaya başladı.

Şahsen işletmeci olduğum için aynı zaman'da Web ile yakından ilgilendiğim için böyle bir site kurarak Otelci arkadaşlarıma destek sağlamak için Otelcenneti'ni kurma gereği duydum. ve şuan tüm Otel işletmeci arkadaşlara burdan seslenmek istiyorum.. sizde Komisyonsuz ve Acentasiz bir otel işletmek istiyorsanız yapmanız gereken şudur dedi.

Nasıl Kayıt olunur?

1-) Otel ekle Kısmın'dan işletmenizi Otelcenneti.com'a kaydetmeniz.

2-) İşletmenizi eklerken Mailinize gelecek Aktivasyon kodunu tarafımız'ca belirtilen yere eklemeniz.

3-) Oteliniz Onaylandık'dan Sistem tarafın'dan yayına alınacak ve artık oteliniz Müşteriler tarafından görülebilir halde olacaktır. Onay Sonrası işletmeleri hakkında ''otel yorumları'' ve ''Online Rezervasyon'' imkanı sağlanacaktır Otelcenneti tarafından. Otelcenneti.com Uçak bileti rezervasyon hakkında diğer habere bakabilirsiniz

Kaynak: Cumhuriyet.com.tr