Türkiye’de bir ilk; Avukat ve SMMM’ler yarın Taksim Hill Otel’de toplanıyor. Türkiye’de ilk kez farklı meslekleri bir araya getiren bir platform kuruldu. Platform’un amacı  birbirine yakın iki mesleği bir araya getirerek bir cazibe merkezi oluşturmak ve iş dünyası ile ilişkileri geliştirmek.. Süreçte platforma diğer serbest mesleklerin de katılması planlanmaktadır.

Platformun sponsorluğunu adaletbiz hukuk sitesi üstlenmiş bulunuyor..

AVKOMM platformunun Facebook, Twitter gibi sosyal medya alanlarında tanıtımı yapılacak, sponsorlu haberler ve paylaşımlar yapılacaktır.

Platformda organize olan avukat ve SMMM’ler forum alanlarında üyelerden gelen soruları cevaplayacak,  Adaletbiz ve Türkiye Hukuk sitesinde yazı, 1. Derece mahkemeleri ve yüksek mahkeme kararlarını, meslek sorunlarını, mesleki anıları paylaşacaklardır. İş dünyasına ulaşmak iş adamları ile ilişkiler için sosyal medya mecraları etkili bir şekilde kullanılacağı gibi sanayi sitelerinde toplantılar düzenlenecek, meslek dernekleri ve odalarla ilişkiler geliştirilecektir.

Projenin en zor süreci başlama noktasıdır. Başlama noktasında anlatma ve anlaşılma zorlukları yaşanacaktır. Türkiye’de örgütlenme kültürünün eksik olması projenin önündeki en büyük zorluk olarak durmaktadır.

Bu nedenlerle projeye başlangıç aşamasında katılanlar avantajlı olacaktır.

Toplantı salonu katılımcı sayısına göre ayarlanacağından toplantıya katılacak avukat ve SMMM’lerin aşağıdaki iletişimden rezervasyon yapmaları gerekmektedir.

FACEBOOK'TAKİ OLUŞTURDURDUĞUMUZ ETKİNLİĞİMİZE ULAŞABİLİRSİNİZ.
https://www.facebook.com/groups/1520786254884959/events/

 

Adaletbiz Hukuk Sitesi

 

Toplantı tarihi       25.02.2016                                                                                                    

Toplantı Saati :      18:30

Toplantı Yeri: Taksim Hill Otel

Katılım İçin İletişim 0537 614 62 64


AVUKAT VE SMMM'LERE ÇAĞRI

Avukat ve SMMM'ler Nasıl Para Kazanır?

Avukat ve SMMM'ler 25 Şubatta Taksim Hill Otel'de