ANKARA

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, terör, terör örgütleri, teröristler ve bunların arkasındaki karanlık güçlerle Türkiye'nin mücadelesinin, terör bitene kadar devam edeceğini belirterek, "Hiçbir terör örgütü ve terör saldırısı,Türkiye'nin terörle mücadelesini sekteye uğratamaz." ifadesini kullandı.

Bozdağ, sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, İstanbul'da hain terör saldırısında şehit olanlara Allah'tan rahmet, yakınlarına ve millete başsağlığıyla sabır, yaralılara ise şifa diledi.

İstanbul'daki hain ve menfur terör saldırılarını, bu saldırıyı yapan teröristleri ve yaptıran terör örgütünü lanetleyen Bozdağ, Türkiye'nin, PKK, FETÖ ve DEAŞ dahil on civarında terör örgütüyle eş zamanlı mücadele eden dünyadaki tek ülke olduğunu vurguladı.

Bakan Bozdağ, hiçbir terör örgütü ve terör saldırısının, Türkiye'nin terörle kararlı, etkin ve netice alıcı mücadelesini olumsuz etkileyemeyeceğine işaret ederek, "Terör, terör örgütleri, teröristler ve bunların arkasındaki karanlık güçlerle Türkiye'nin mücadelesi, terör bitene kadar devam edecektir. Hiçbir terör örgütü ve terör saldırısı,Türkiye'nin terörle mücadelesini sekteye uğratamaz." değerlendirmesinde bulundu.

Muhabir: Kemal Karadağ



Kaynak: AA