Türkiye Hukuk Sitesi

Avukatlar reklam yasağının kıskaçları arasında sıkışmış, kıpırdayamıyorlar. Bizdeki reklam yasağı batıda hiçbir yerde yok.

Bu düzen büyüklerin yararına çalışıyor. Onlar reklamlarını her şekilde yapıyorlar. 

İstanbul’da faaliyet gösteren 69 avukatın www.lawyers.com web sitesinde reklamları bulunmaktadır. Diğer yabancı sitelerde de birçok Türkiyeli avukatın reklamı var.

Düzeni yerinde olanlar için hava hoş, ya on binlerce küçük avukat ofisleri veya emekçi avukatlar ne yapsın?  Onlara nerede ise nefes almak yasaktır.

Batıda avukatlar profesyonel hukuk pazarlama firmaları ile çalışabilmekte, internet ortamında, görsel veya yazılı basında reklam yapabilmektedirler.

Tanıtım ve iletişim

Bizde avukatlık kanunundan ötürü batıdaki anlamda reklam yapmak mümkün değildir. Bütün yasaklara rağmen, yasaklara takılmadan avukatların iş dünyası ile buluşmaları mümkündür. Türkiye Hukuk Sitesi avukatlara bu imkanı vermek için tasarlandı. Bu site ve sitedeki forum vasıtasıyla iş dünyası ve KOBİLER hukuk sorunlarının çözümü değilse de hakları konusunda avukatlarla iletişim kurabileceklerdir. Sitedeki ana düşünce avukatları, mali müşavirleri ve iş dünyasını buluşturmaktadır.

Avukat web siteleri

Reklamın ilk adımı bir web sitesine sahip olmaktır. Türkiye’de istatistiklere baktığımızda avukatların web sitelerine rağbet etmediklerini görüyoruz, bunun nedeni salt bir web sitesinin işlevselliğinin olmamasıdır. Web siteleri avukatlara müşteri kazandırmıyor. Oysa kazandırabilir.

İşte Türkiye Hukuk sitesi avukat web sitelerine işlevsellik kazandırmak için düşünüldü.

Türkiye Hukuk Sitesi avukat, mali müşavir ve iş dünyasını bir paylaşım alanında buluşturmayı amaçlamaktadır.

Sitede hukuk makaleleri, hukuk haberleri, içtihatlar için ayrılmış alanlar ve forum alanı bulunmaktadır.

Daha işin başındayız, avukatların, mali müşavirlerin destekleri ile yol alacağız, kazan kazan yöntemi ile.

Türkiye’deki 1000’lerce KOBİ ile Buluşma Vakti

Türkiye Hukuk Sitesi şuan yüzlerce KOBİ tarafından okunan, takip edilen bir sitedir. Türkiye Hukuk Sitesi, avukat web siteleri ve E Müvekkil birlikte düşünüldüğünde sizlere yeni ufuklar açacak, sizlere avantajlar kazandıracaktır. Yapmanız gereken tek şey istediğiniz bir ya da birkaç konuda makale yazmak. Makalelerinizi Türkiye hukuk sitesinde paylaşın. Binlerce KOBİ okuyucusu reklamınız olmadan sizlere ulaşsın. 

Türkiye Hukuk Sitesi ile entegre yazılımlar

Avukat Web Siteleri

Bu web siteleri Türkiye Hukuk sitesi ile birlikte düşünüldüğünden, dinamik, güncellenebilir, Google görünürlüğü yüksek olan işlevsel web siteleridir.

Siteler her an güncellenebilir, yazı, resim eklenebilir. Sitelerde haber modülünün yanı sıra birçok kategori bulunmaktadır, makale, duyuru gibi..

E Müvekkil

E müvekkil web tabanlıdır. Hem siz hem de dilerseniz vereceğiniz bireysel şifre ile müvekkilleriniz bilgilerine internet olan her yerden ulaşabilme imkânı bulabilsin. E müvekkil bir muhasebeci gibi gelir ve giderlerinizi listeleyerek otomatik olarak hesaplama yapar. Duruşma tarihlerinizi dilediğiniz gün size hatırlatır.

Sitenin tanıtımı için haftanın belli günleri Mecidiyeköy’deki şirket merkezinde toplantılar düzenlenmektedir. Bu toplantılara katılmak için aşağıdaki e mail veya telefonlardan bize ulaşabilirsiniz.

0212 210 90 72

[email protected]

Lawyers.com 'da yayılanan istanbul'dan 69 avukatlık ofisinin linkine ulaşmak için tıklanıyız.