Kanoyla Tunca Nehri'nde dolaşan Edirne Doğa Sporları Kulübü (EDOSK) üyeleri, Anadolu Ajansının (AA) 96. yapı sene dönümü zımnında tebrik kartı pankartı açtı.

Kulüp üyesi kano sporcuları umut Sönmez, Mustafa Çelik, Görkem Tan ve Hamide Erdoğmuş, dü kanoyla nehire indi.

Sporcular zamanı Tunca Köprüsü'nün ayakları altında ajansın yapı sene dönümü zımnında 'Anadolu Ajansı 96 Yaşında' yazılmış pankart açtı. Sporcular nehirde birlikte müddet kürek çekerek pankartla dolaştı.

EDOSK Kano Birim Sorumlusu umut Sönmez'e günün anısına fayans işlemeli hatıra tabağı hediye fail Anadolu Ajansı Edirne Bölge Müdürü Salih Baran, EDOSK'un Edirne düşüncesince baş döndürücü ehemmiyetli bulunduğunu söyledi.

EDOSK'un Trakya'nın en aktif spor kulüplerinden bulunduğunu tabir fail Baran, şunları kaydetti:

'Hafta sonları başta muhtelif dallarda meydana getirdiği organizasyonlar, Yunanistan ve Bulgaristan açılımlarıyla şehir düşüncesince baş döndürücü giranbaha birlikte kurumsunuz. Bizi etkinliklerimizde ve yapı sene dönümlerimizde yapmış olduğunuz jestlerle tek bekâr bırakmadınız. Ajansımız 96 yaşına girdi. Bilindiği kabil Tunca ve Meriç bu kentin ehemmiyetli dü nehri, EDOSK bu bölgenin en ehemmiyetli derneği, Anadolu Ajansı da hem bu ülkenin aynı zamanda dünyanın en ehemmiyetli bilgi ajanslarından biri. Yıl dönümümüzü EDOSK ile geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Kutlamanız düşüncesince baş döndürücü teşekkürname ederim.'

EDOSK Kano Sorumlusu umut Sönmez de pakt yönetimi hesabına 96. yaşını kutladıkları Anadolu Ajansının zikıymet çalışmalarının devamını dilek etti.

Kaynak: AA