ANKARA - KÜBRA AĞAÇYETİŞTİREN

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Genel Başkanı İsmail Emanet, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da davetli olduğu ve yarın gerçekleştirilecek 4. Gençlik Buluşması hakkında bilgi verdi.

Kuruldukları günden itibaren gençlerin yoğun ilgisiyle karşılaştıklarını kaydeden Emanet, "(Yeni Nesil Gençlik Vakfı) mottosuyla gençlerin günümüz şartlarına göre ihtiyaç duyduğu eksiklikleri gidermek adına aradığı samimiyeti sunan bir hareket olduk. Gençlerin vakfımıza olan yoğun ilgisini ben tam olarak buna bağlıyorum." diye konuştu.

Dünyayı değiştirmeye inanmış her genci 4. Gençlik Buluşması'na davet eden Emanet, öncelikli hedeflerinin gençlere maddi ve manevi katkı sağlamak olduğuna vurgu yaptı.

"Türkiye'nin gençlik mesajlarını sunmak adına bir araya geliyoruz"

Çalışmalarda kitlesel etkilerden ziyade, gençlere bireysel olarak sundukları imkanlara ve fırsatlara odaklandıklarını belirten Emanet, şöyle devam etti:

"TÜGVA olarak mevcudiyetlerinin merkezinde yer alan ve gençlik çalışmalarımızın vizyonunu belirleyen adalet, ahlak, birlik, iyilik ve özgürlük olmak üzere beş değerimiz var. Gençlik hareketimiz bu beş değer üzerine kurulu. Bu çerçevede gençlerin iyiliğine ve faydasına olabilecek tüm mecralarda yer alıyoruz. Gençliğe güvenen ve Türkiye'nin geleceğini gençlerin dinamizmine bağlayan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan buluşmalarımıza teşrif ederek bizleri cesaretlendiriyor. Türkiye'nin her şehrinde il ve ilçe temsilciliklerimiz, binlerce gönüllü üyemiz ve yeni nesil odaklı çalışmalarımızı takip eden büyük bir gençlik var. Bu yıl dördüncüsünü düzenlediğimiz Gençlik Buluşması ile binlerce gönüllümüz ve üyemizle birlik ruhunu yaşamak, Türkiye'nin gençlik mesajlarını sunmak adına bir araya geliyoruz."

Kaynak: AA