Tramer araç hasar kaydı sorgulama işlemleri ile aracınıza ait Trafik Merkezine düşmüş olan kaza bilgisine kısa süre içerisinde ulaşabilirsiniz. Tramer yani bir diğer adı ile trafik merkezi, trafikte çeşitli sebeplerden ötürü kazaya karışmış olan vatandaşlarımızın araçlarında meydana gelen hasar ile ilgili bilgiler vermektedir.

Bilindiği gibi kaza anında araç ile ilgili ilk olarak yapılması gereken ilk şeylerden biri aracın tutanak ile kazaya karılma bilgisini belirlemektir. İşte bu bilgi kayıt altına alındığı için tramer hasar bilgisi daima sistemde kayıtlı tutulmaktadır. Bunun için tramer hasar sorgulama işlemini aşağıdan gerçekleştirebilirsiniz.

İçin Tıkla

Araç Hasar Kaydı Sorgulama Nasıl Yapılır?

Araç hasar kaydı sorgulama işlemi hem trafik merkezinden online olarak hem de 5664 numaralı sms hattından kolaylıkla gerçekleştirilebilmektedir. Sigortalı araçların güvenilir olarak kayıt altında tutulması için yapılan en ufak bir kazadan ötürü bile hemen araca yönelik bilgiler sistemde tutulmaktadır.

Bu anlamda aracın hasar kaydı sorgulama işlemini online olarak internet üzerinden gerçekleştirerek hasar kaydı öğrenme işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Sitemizin aşağıda bulunan içeriğinde araç hasar bilgisini kolaylıkla öğrenebileceksiniz.

İçin Tıkla

Araç İle ilgili genel anlamda yapılan sorgulamalar plaka bilgisinin sisteme girilerek yapılması sonucunda öğrenilen sorgulamalardır. Araç tramer kayıtları ve hasar geçmişini öğrenmek için yapılan bu tür sorgulamalarda sizler de bütün bilgileri kolaylıkla öğrenebilirsiniz. Kaynaktan plaka ile araç hasar borç, mtv gibi geneli ilgilendiren sorgulamaları yapabilirsiniz.

KAYNAK :