İstanbul- Şike Operasyonu çerçevesinde Trabzonspor Başkanı Sadri Şener ve eski TFF Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Levent Kızıl gözaltına alındı.

Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesine getirilen Şener ve Kızıl yapılan sağlık kontrolünün ardından İstanbul Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. Eski TFF yöneticisi Kızıl, daha sonra Vatan Caddesi üzerinde bulunan İstanbul Emniyet Müdürlüğüne getirilerek arka kapıdan içeri alındı.

Şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında Ankaragücü'nün eski yöneticisi Mümtaz Karakaya'nın Ankara'da gözaltına alındığı belirtildi. Karakaya'nın sağlık kontrolünün ardından soruşturmanın yürütüldüğü İstanbul'a getirileceği ifade edildi. Ankaragücü'nün kalecisi Serdar Kulbilge'nin de gözaltına alındığı bildirildi.

 

Kaleci Serdar Kulbilge, sağlık kontrolünden geçirildi

Futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan kaleci Serdar Kulbilge, sağlık kontrolünden geçirildi. Soruşturma kapsamında gözaltına alınan, geçen sezon Gençlerbirliği'nde oynayan, bu sezon Anakaragücü'ne transfer olan kaleci Serdar Kulbilge, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirildi. Kulbilge, sağlık kontrolünün ardından emniyete götürüldü.

Cumhuriyet