Hava Yolları (THY), teknolojik girişimleri ve kurumları müşterek araya getirerek değişik endüstrilere inovasyonu ulaştırmayı hedefleyen Silikon Vadisi merkezli uygulayım bilimi girişimi toplumu Plug-and-Play'in yolculuk ve konaklama endüstrisi düşüncesince oluşturduğu inovasyon platformunun ortaklarından birisi bulunduğunu duyurdu.

THY'den meydana getirilen açıklamaya göre, sonuç 5 senedir 'Avrupa'nın en dobra havayolu şirketi' seçilen THY, dünyada rekabetin en koyu yaşandığı iklim ulaşımı sektöründe eriştiği çalışan konumu destek olmak namına inovasyona verdiği ağırlığı artırıyor.

Şirket bu amaçla, Silikon Vadisi merkezli uygulayım bilimi girişimi toplumu Plug-and-Play'in yolculuk ve konaklama endüstrisi düşüncesince oluşturduğu inovasyon platformunun ortaklarından birisi oldu.

Plug-and-Play, bu sene gerçekleştireceği dü programın herhangi müşterek birisi düşüncesince 20-30 girişimi onama edecek. Seçilecek girişimler, 3 ay sürecek izlence süresince yolculuk ve konaklama sektöründeki havayolu, otel, online yolculuk acenteleri, küresel üleştirme sistemleri kabilinden hepsi amudi sahaların grup liderlerinden mentorluk onama etme olanağına da eş olabilecek.

Kaynak: AA