ANKARA

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Ankara'daki yıldırı saldırısına ilişkin, 'Türkiye, terörizm, yıldırı örgütleri ve teröristle etkin, azimli ve becerikli mücadelesini, bunların kökü kazanıncaya kadar sürdürecektir' ifadesini kullandı.

Bakan Bozdağ, Twitter hesabından meydana getirdiği paylaşımda, iğrenç saldırıyı kalleşçe eden ve yaptıranları lanetlediğini belirtti.

Saldırıda martir olanlara Allah'tan yağmur ve yaralılara şifalar isteyen Bozdağ, 'Terör örgütleri, teröristleri ve bunları kullanan ağababaları, bugüne dek bulunduğu üzere artık da katiyen hedeflerine ulaşamayacaklardır. Türkiye, terörizm, yıldırı örgütleri ve teröristle etkin, azimli ve becerikli mücadelesini, bunların kökü kazanıncaya kadar sürdürecektir' değerlendirmesinde bulundu.

Birlik ve el birliği vurgusu eden Bozdağ, 'Devletimiz, eksiksiz imkan, kabiliyet, gücü ile terör, yıldırı örgütleri ve teröristle aşırı taraflı mücadelesini kararlılıkla sürdürüyor, sürdürecektir. Terör saldırıları karşısında ahali adına birliğimize, dirliğimize, kardeşliğimize ve huzurumuza şimdi bir tomar el birliği ile erbap çıkmalıyız. Terör saldırılarının, birliğimizi, dirliğimizi, kardeşliğimizi, huzurumuzu ve dayanışmamızı bozmasına katiyen müsaade vermemeliyiz' ifadelerini kullandı.

Muhabir: Kemal Karadağ

Kaynak: AA