Şırnak'ın Cizre ilçesinde güvenlik güçleri ile teröristler arasındaki çatışmada 3 terörist etkisiz hale getirildi, 9 terörist yaralandı. Çatışma alanındaki yaralı teröristler, Cizre Belediyesine ait cenaze araçları ve ambulansla bölgeden kaçırılmaya çalışıldı. Terörist cenazelerinin bulunduğu tabuta bölücü terör örgütü üyelerince silah saklandığı tespit edildi.

TERÖRİSTLERİN CENAZESİNDEN BİLE SİLAH ÇIKTI

Cizre'de bölücü terör örgütüne yönelik düzenlenen "Şehit Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Burak Demirci" operasyonu sürüyor.

TSK ve emniyet unsurlarının müşterek harekatında güvenlik güçleri teröristlerle sık sık sıcak temasa giriyor. Bu kapsamda teröristlerin yoğun olarak bulunduğu Cudi Mahallesi'nde bir grup teröristle güvenlik güçleri arasında çatışma çıktı. Çatışmada üç terörist etkisiz hale getirildi, 9 terörist yaralandı. Yaralılar arasında bir televizyon kanalında kameraman olduğu ileri sürülen bir kişinin de yer aldığı belirtildi.
Çatışma alanındaki yaralı teröristler, Cizre Belediyesine ait cenaze araçları ve ambulansla çatışma bölgesinden kaçırılmaya çalışıldı. Yaralılar ve terörist cenazeleri güvenlik güçlerinin kontrolünde Cizre Devlet Hastanesine getirildi. Terörist cenazelerinin bulunduğu tabuta, bölücü terör örgütü üyelerince silah saklandığı tespit edildi.

Kaynak: HABER7.COM