ANKARA

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Ankara'da martir yakınlarıyla planlı programda açıklamalarda bulundu.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, yaptığı açıklamada, 'Türkiye'nin terörle savaşı kesinlikle ama kesinlikle başarıyla sonuçlanacaktır. Hiç ama tek endişeniz olmasın PKK'sı, YPG'si, DEAŞ'ı, paraleli, DHKP-C'si, şusu busu, alfabenin ayrı ayrı harflerinin peş peşe sıralandığı bu yıldırı makineleri şurası bilsinler ki onlara hitaben söylüyorum, yenileceksiniz, yenileceksiniz, kesinlikle yenileceksiniz. Bu eren milletin uğrunda diz çökeceksiniz' ifadelerini kullandı.

'Açık ve açık söylüyorum teröre, teröriste destek verenler, dokunulmazlık zırhına bürünerek kurtulamazlar, Gazi Meclisimizin çatısında katiyen barınamazlar' halinde mütekellim Başbakan Davutoğlu laflarını şöyleki sürdürdü:

'Geçtiğimiz günlerde 10 sol yıldırı örgütü Kandil'de PKK ile anlaşma ettiklerini açıkladılar, ayrımsız devir Demirtaş, CHP'ye bütünlük olma çağrısı yaptı. Kandil'de 10 yıldırı örgütü ortak araya gelip Türkiye'ye harp anons ederken burada ayrıksı ittifaklar kurulmaya çalışılıyor. Bunlar DOĞRU mü? CHP'nin PKK ile ayrımsız bina dibine giren örgütlere paradigma taraf germesi, milletvekillerinin yıldırı örgütünün televizyonuna çıkması, Demirtaş'ın kendisini CHP'ye andıran bulması, dost, arkadaş olması, DOĞRU değildir. Anamuhalefet partisinin düşmüş olduğu bu içler acısı gidişat bizi kahrediyor.'

Kaynak: AA