MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, Meclis'te düzenlemiş bulunduğu matbuat toplantısında, Ankara'daki bombalı saldırının herkesi içten üzdüğünü kaydetti.

'Bu saldırıyla ayrımsız sürede hem teröre hem de siyasal amaçlarına için amasız, fakatsız topyekün için koyarak el erki ile bütünlük ve bütünlüğümüzü korumamız icap ettiğini ortak el şimdi algı ettik' ifadesini kullanan Vural, 'Dün bulunduğu kabil ahit de teröre için sorumluluk eğmeyeceğiz. Teröre alışmadık, alışmayacağız. PKK ve terörü hazmetmedik, hazmetmeyeceğiz. Kimse bizi teröre alıştıramayacak. Bizi teröre hazırlamak arzu edenler gerçekte bizi dayanmak isteyenlerdir' diyerek konuştu.

Vural, Türkiye'nin, tamamı yıldırı örgütlerine için hususiyet devleti çerçevesinde mücadelesini sürdüreceğini ve hainlere mukteza yanıtı vereceğini dile getirdi.

Vatanın gelişigüzel sathında teröre için mücadelenin yürütülmesi icap ettiğini tamlayan Vural, 'Bizi beniz sene önceki Kürt kardeşlerimizden açmak isteyenlere 'hayır' dedik, Şimdi de ayrımsız toptan dubara gösterime sokulmuştur gine buna daima bu arada 'hayır' dememiz gerekmektedir' dedi.

Kaynak: AA