ANKARA

Başbakan Yardımcısı Lütfi Elvan, 'Bu saldırı, her terör saldırısında olduğu gibi yine tüm insanlığı ve masumları hedef almıştır.Saldırı bir kez daha terörün dini, dili, ırkı ve vicdanı olmadığını ortaya koymuştur' ifadesini kullandı.

Elvan, sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan yaptığı açıklamada, Sultanahmet Meydanı'nda gerçekleştirilen terör saldırısını kınadığını ifade ederek, şunları kaydetti:'Saldırıyı gerçekleştirenleri lanetliyorum. Bu saldırı, her terör saldırısında olduğu gibi yine tüm insanlığı ve masumları hedef almıştır. Saldırı bir kez daha terörün dini, dili, ırkı ve vicdanı olmadığını ortaya koymuştur.

Terörle bugüne kadar nasıl topyekün mücadele ettiysek bundan sonra da etmeye devam edeceğiz. Hiçbir fark gözetmeksizin, örgüt ayrımı yapmadan teröre karşı dik duruşumuzu bundan sonra da sürdüreceğiz.

Tüm dünya da aynı tavrı ortaya koymalı, teröre karşı bir bütünlük içinde hareket edilmelidir. Unutulmamalıdır ki terörün iyisi veya güzeli yoktur. Elinde silah olan her terörist tüm insanlık için bir tehlikedir.'

Muhabir: Mustafa Çalkaya

Kaynak: AA