ADIYAMAN

TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, "Terörle mücadeleler karşısında emin olun 780 bin kilometrekarenin her karışında güvenli bir belde bulunuyor. Devletin otoritesi her yerde hakim oluyor. Bu milletin yakasına yapışan, kanını emen tüm terör örgütlerini de inşallah bertaraf edene kadar terörle mücadelemiz devam edecek" dedi.

Aydın, AK Parti Adıyaman İl Başkanlığı tarafından bir düğün salonunda düzenlenen iftar programında yaptığı konuşmada, Türkiye'nin terörle mücadeleyi sonuna kadar sürdüreceğini söyledi.

"Türkiye'ye karşı oynanan tüm oyunlar da boşa çıkacak"

Teröristlerden teslim olanların olduğunu ifade eden Aydın, "Terörle mücadeleler karşısında emin olun 780 bin kilometrekarenin her karışında güvenli bir belde bulunuyor. Devletin otoritesi her yerde hakim oluyor. Bu milletin yakasına yapışan, kanını emen tüm terör örgütlerini de inşallah bertaraf edene kadar terörle mücadelemiz devam edecek. Bölgedeki tüm kardeşlerimizi kucaklamaya devam edeceğiz. Ramazan ayınızı tebrik ederim. Kadir Gecesi olan bu gecede kendiniz, ülkemiz ve milletimiz için sizlerden dua istiyoruz. Rabbim, sağlık içerisinde bayrama eriştirsin diyorum. Hepinizin bayramını kutluyorum." şeklinde konuştu.

"Biz beraber olduğumuz müddetçe Türkiye güçlü olacak, Türkiye'ye karşı oynanan tüm oyunlar da boşa çıkacak" diyen Aydın, şehit aileleriyle bir araya geldi. Aydın, şehit Abdurrahman Doğan'ın babası Mehmet Remzi Doğan ve anne Fatma Doğan'ın bulunduğu masada iftarını açtı.

Bu arada Doğan, 2007'de Hakkari'nın Dağlıca kırsalında PKK terör örgütü mensuplarının saldırısında şehit olmuştu.

Muhabir: Kemal Karagöz

Kaynak: AA