TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Çukurca'da teröristlerle çıkan çatışmada 6 askerin, müdahale için bölgeye sevk edilen helikopterin düşmesi sonucu da 2 pilotun şehit olmasına ilişkin, "Malum karanlık odaklar asla kazanamayacakları insanlık dışı ve vahşice bir davayı inatla sürdürmekte, milletimizde umutsuzluk ve güvensizlik duyguları uyandırmayı kendileri için hedef görmektedirler." ifadesini kullandı.

Kahraman, Hakkari'de şehit olan 8 asker için bir mesaj yayınladı.

Silahlı kuvvetlerin 8 kahraman mensubunun Hakkari'de teröristler ile çıkan çatışmada şehit olmasını teessürle öğrendiğini belirten Kahraman, şunları kaydetti:

"Son çatışmaların da gösterdiği gibi malum karanlık odaklar asla kazanamayacakları insanlık dışı ve vahşice bir davayı inatla sürdürmekte, milletimizde umutsuzluk ve güvensizlik duyguları uyandırmayı kendileri için hedef görmektedirler. Bu vahşete verilecek en iyi cevap metanetimizi ve mücadele kararlılığımızı yitirmemektir.

Bu düşüncelerle şehitlerimize Allah'tan rahmet, şehitlerimizin değerli ailelerine, yakınlarına başsağlığı ve sabır, yaralanan kahraman askerlerimize acil şifalar diliyorum."

Kaynak: AA