Hayrat Yardım masum yürekler için yardım seferberliği başlattı.

Suriye’nin masum yüzleri bebeklerin en çok ihtiyacı olan bebe bisküvisi kampanyası ile 16 ton bebe bisküvisi ve 4 ton Top kek bölgedeki çocuklar için hazırlandı. Afia Gıda işbirliği ile Gimdes Helal Sertifikalı olarak hazırlanan bisküviler İstanbul Eyüp Sultan’dan dualarla uğurlandı.  

 

Hayrat yardım kurulduğu günden beri mazlum ve muhtaç halklara şefkat eli uzatmaya devam ediyor. Suriye’de savaş halinin görülmesinden bu yana şimdiye kadar yürüttüğü “Sana İhtiyacım Var” kampanyası ile bölgenin acil ve temel ihtiyaçları, kış aylarının acil ihtiyaçları da dâhil olmak üzere 263 adet yardım tırı ile bölge insanına destek oldu.

Hayrat Yardım şimdi “Bebekler Aç Kalmasın” kampanyası ile savaşın ve yokluğun en mağduru henüz dünyaya gözlerini yeni açmış bebekler ve çocuklara destek oluyor. Hayatlarını huzur barış ve güven ortamında sürdürmeyi hak ettikleri halde bombaların ve kurşunların gölgesinde yeni yaşamlarına merhaba diyen masum bebekler bizlerden yardım bekliyor.  

Afia Gıda, Cemre Koleji ve Hayrat Yardım işbirliğiyle 16 ton bebe bisküvisi ve 4 ton Top kek Suriyeli Çocuklara gönderildi.

İstanbul Eyüp Sultan’dan dualarla uğurlanan 3 TIR için düzenlenen törene Eyüp Kaymakamı Abdullah Dölek, Eyüp Müftüsü Muammer Ayan ve İDSB Genel Sekreteri Ali Kurt katıldı.

Eyüp Müftüsü Muammer Ayan’ın dualarının ardından bölgeye uğurlanan 3 TIR minik yüreklerin ihtiyacını giderecek ve minik yavruların umutları olacak.  

 

Kaynak: HABER7.COM