TRABZON

İHH İnsani Yardım Vakfı Genel Başkanı Bülent Yıldırım, 'Suriye zindanlarında hanımlarımıza ve kızlarımıza yapılanları unutmadık, unutmayacağız' dedi.

İHH İnsani Yardım Vakfı, Sahn-ı Seman İslami İlimler Eğitim ve Araştırma Merkezi, Sosyal Doku Vakfı, Siyer Vakfı, İlmi ve Fikri Araştırmalar Merkezi, Medeniyet Vakfı, Namaz Gönüllüleri Vakfı ile Aksa Eğitim ve Dayanışma Vakfının iş birliğiyle planlı 'Diriliş Buluşmaları' konferansının beşincisi Hayri Gür Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirildi.

Konferansın açım konuşmasını fail İHH İnsani Yardım Vakfı Genel Başkanı Yıldırım, Suriye ve Filistin'de yaşananların cellatlık olduğuna ayraç ederek, geleceği gençlerin kuracağını söyledi.

Salondaki kalabalığın çıkarlarını sevinmiş olduğu denli İsrail'i üzdüğünü tamlayan Yıldırım, 'Çünkü İsrail ordusu Filistin'i obstrüksiyon etmiş olduğu devir 'Filistin'deki yaşlıları öldürürüz, çoluk çocuk ise Filistin davasını unutur' demişlerdir. Şimdi çoluk çocuk ve kardeşlerimiz Filistin davasını unutmadı. Sizin varlığınız İsrail'e şişman müşterek mesajdır. İnşallah sizler hem Filistin hem Suriye bununla birlikte Irak'ı kurtaracak nesillersiniz' sanarak konuştu.

Muhabir: Hakan Burak Altunöz

Kaynak: AA