Sabiha Gökçen Havalimanı'nın erkek tuvaletlerine asılan levhalarda, ayakta idrar yapmanın kabir azabına yol açtığı ifadeleri yer aldı.

soL Haber'e göre İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'nın (ISG) erkek tuvaletlerinde kısa bir zaman önce asılan levhalarda: "kabir azabının  çoğunun ayakta idrar yapmaktan kaynaklandığı" yönünde ifadeler yer aldı.

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın erkek tuvaletini kullanan yolcular inanılmaz bir "uyarıyla" karşılaştılar. Bir yolcu tarafından fotoğrafı çekilen levhada şu ifadelere yer verildi:

"Peygamber Efendimiz (Sallallahu Teala Aleyhi ve Sellem) buyuruyor. İdrar sıçramasından kaçının, çünkü kabir azabının çoğu idrar sıçramasından kaçınmayıp, elbiselerini kirletmelerinden meydana gelmektedir. Ayakta yapma! Mesanede taş oluşturma, İltihaba yol açma, Prostata kurban olma"

ISG yetkilisi: Sakıncası mı var?
soL'un ulaştığı Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan bir yetkili, "Levhalar havalimanı yetkilileri tarafından mı asıldı" sorusuna yanıt vermekten kaçınırken "Peygamber efendimizin sözü yazılmış bir sakıncası mı var" şeklinde tepki gösterdi. "Sağlıkla ilgili bir uyarı yazıyor. Önemli olan insanların bunu öğrenmesi" diyen yetkili, durumun haber değeri taşımadığını ileri sürdü.

yurtgazetesi