Volkswagen Grubu'nun mümessillerinden Skoda, 2015 senesinde en aceleci Türkiye'de büyüdü.

Skoda'nın satışları yüzdelik 52 kabil efdal birlikte miktarda artarak, 22 bin 107 adete çıktı. Çek markanın Türkiye'den sonradan en aceleci yetiştiği iklim yüzdelik 30.7 ile Portekiz olurken, başka ülkelerdeki faiz bu rakamların aşırı altında kaldı. Böylece Türkiye, 2015'teki performansıyla faiz hızında dünyaya bariz açıklık ayırt attı. Ayrıca 2015'teki üstün dereceli adanmış Türkiye'yi, markanın toptan pazarları listesinde 7'nci sıraya yükseltti.

En aşırı Çin'de büyüdü

Skoda'nın en aşırı satılmış olduğu devletler ortada Çin, 281 bin 700 adetle önce sırayı alırken, Almanya 158 bin 700 adetle ikinci mükemmel bulunuyor. Üçüncü Rusya, dördüncü İngiltere, beşinci ise markanın anavatanı Çek Cumhuriyeti oldu. Yüce Auto Skoda Genel Müdürü Tolga Senyücel, 2015'te binek araba pazarı yüzdelik 23 büyürken, Skoda şekilde bunun dü sert kadar, yüzdelik 52 büyüdüklerini söyledi. Bu sayede, Skoda'nın 30 sene içinde en efdal binek taşıt adanmış adedine ulaştıklarını kaydeden Senyücel, alışveriş paylarının ise yüzdelik 3.05'e çıktığını anlatım etti.

19'dan 7. sıraya

Senyücel, şu şekilde bitmeme etti:

"5 bin adedin üstünde adanmış özne markalar ortada en birlikte tomar büyümeyi kaydettik ve Türkiye'de en aşırı faiz yayınlayan bellik olduk. 2016'da gayemiz daralan piyasaya karşın okunabilen büyümek. Markamız hesabına yüzdelik 10-20 ortada faiz öngörümüz var."

Skoda'nın Türkiye'deki başarısının hoppadak bu pazarla sınırlanmış kalmadığını da tamlayan Senyücel, ayrımsız sürede markanın toptan pazarları ortada 19'uncu bayağı 7'nciliğe yükseldiğini anlatım etti.

Filoda 11. sırada

Türkiye'de Skoda'nın büyümesinde en çalışan faktörlerden birinin yenilenen mahsul gamı bulunduğunu vurgulayan Tolga Senyücel, bit satışlarındaki aceleci ilerlemelerinin de özen çeken bulunduğunu dile getirdi. Senyücel, şu şekilde konuştu:

"Filo satışlarında 2 bin adetten 5 bin adetlere geldik. Yani yüzdelik 100'ün üstünde birlikte faiz performansı sergiledik. Skoda, güzeşte sene bit sahasının en aşırı yeğleme edilen 11'inci markası oldu."

Son 6 yılda 2010 da engelleme yüzdelik 250'lik birlikte faiz kaydettiklerini kail Senyücel, "2010'da 6 bin sayı satarken şu anda 22 binlere geldik. Bizim koyduğumuz hedefler birlik da buydu" halinde konuştu.

Kaynak: HABER7.COM