Bilindiği üzere Türkiye her sabah güne yeni ses kayıtları iddası ile uyanıyor. Bu sabahta Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve Eski Adalet Bakanı Sadullah Ergin'e ait olduğu iddia edilen ses kayıtları internete düştü.

Ses kaydındaki İddiaya göre, Başbakan Erdoğan, Eski Adalet Bakanı Sadullah Ergin'e Aydın Doğan ile ilgili davayı yakından takip etmediği için kızıyor ve SPK'nın kesinlikle mahkûmiyet istediğini ve bu medya patronunun kesinlikle mahkum olması gerektiğini Sadullah Ergin'e iletiyor.  

Fakat davaya bakan hâkim Başbakan Erdoğan’ın isteğinin tam tersi üzerine karar veriyor.  Sadullah Ergin, Başbakan Erdoğan’a hâkimin "Alevi" olduğunu söylüyor.  Bu davanın tekrar Yargıtay Ceza Kurulu'na geleceğini belirten Ergin, "Orada 25-30 hakim olacak. Ben Ceza Kurulu Başkanına söylerim hallederiz" diyor.

Show Radyo spikeri Nihat Sirdar bu sabah bu konuyu radyo dinleyicileriyle paylaşarak. Dinleyicilerine “ sizce adalet nedir? Adalet deyince ne anlıyorsunuz? Sorusunu sordu ve dinleyicilerden gelen yanıtlardan bazıları şöyle;

Peki sizce "adalet" ne?