Hürriyet'in haberine göre merkez Osmangazi İlçesi Hamitler Mahallesi’nde oturan evli ve iki çocuk babası Özcan Yıldıztekin, 2 gün önce kimseye bir şey söylemeden evinden ayrıldı.

Yakınlarının aramalarına rağmen bulunamayan ve cep telefonuna ulaşılamayan Özcan Yıldıztekin dün saat 02.00’de Santral Garaj Mahallesi’nde bulunan bir otele gelerek şehir dışından geldiğini belirtip konaklamak için bir oda kiraladı. Dün saat 09.45’te oda ücretini ödeyip otelin önünden taksiye binen Özcan Yıldıztekin, sürücüye Bağlarbaşı Mahallesi’ne gideceğini söyledi. Taksinin arka koltuğuna oturan Özcan Yıldıztekin iddiaya göre, Bağlarbaşı Kavşağı trafik ışıklarına geldiğinde yanında bulunan ekmek bıçağını çıkarıp kalbine saplayarak koltuğa yığıldı. Dikiz aynasından Özcan Yıldıztekin’in kalbine bıçağı sapladığını gören taksi sürücüsü yol üzerinde bulunan bir tıp merkezine giderek yardım istedi. Durumu ağır olan Özcan Yıldıztekin yapılan ilk müdahalesi ardından 112 Acil Servis ambulansı ile Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen Özcan Yıldıztekin öldü.

Polis tarafından yürütülen soruşturma sonucu şizofren hastası olduğu belirlenen Özcan Yıldıztekin’in kalbine bıçak saplamadan 5 dakika önce, "İçimdeki şeytanı çıkarmak istedim ancak başarılı olamadım şimdi çıkaracağım" yazılı mesaj çektiğini tespit etti.

Ayrıca ceketinin cebinde ise, "Hakkınızı helal edin, çocuklarımı benim yerime öpün, beni artık öldü bilin, evden kaçmayı çözüm zannettim ama ailesizliğe ancak iki gün dayanabildim, bunalımdan kurtulamadım, şeytana dur diyemedim, içimdeki şeytanı çıkardığım zaman huzura ereceğim, herkesi çok ama çok seviyorum" yazılı not bulundu.

Cesedi Otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırılan Özcan Yıldıztekin’in ölümüyle ilgili olarak Cumhuriyet Savcılığı’nca başlatılan soruşturma sürdürülüyor.