Hükümete yakınlığıyla bilinen Yeni Şafak Ankara Temsilcisi Abdülkadir Selvi, "Erdoğan'ı tanıdıkça aşık oldum" diyen Star Medya Grubu Başkanı Ethem Sancak ve "İki silahım yüzlerce mermim var, ben ölmeden kimse Erdoğan'a dokunamaz" açıklaması ile tartışmaya yol açan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın ekonomiden sorumlu başdanışmanı Yiğit Bulut'a tepki gösterdi.

"ERDOĞAN'I İLK TERK EDECEK OLANLAR DA BUNLAR"

"Evet iki tabanca var. Ama namluları Erdoğan'a çevrilmiş durumda. Ayağı tökezlediğinde Erdoğan'ı ilk terk edecek olanlar da bunlardır" diyen Selvi, "Özal'da, Çiller'de görmedik mi? Yeni efendiler bulunca sırtından hançerlediler. Menderes, Yassıada'da soyadını verdiği Ethem Menderes'in günlüklerinden yargılandı."

"ERDOĞAN DA, DAVUTOĞLU DA BU ÜLKE İÇİN GEREKLİ, UYARAYIM İSTEDİM"

"Erdoğan da, AK Parti de, Davutoğlu da bu ülke için gerekli. Lütfen küçük menfaatleriniz uğruna Erdoğan'a kıymayın efendiler! Yarın geç olmadan uyarayım istedim." ifadelerini kullandı.

"AK PARTİ'NİN, SEÇMENİYLE GÖNÜL KÖPRÜLERİNDE BİR SORUN VAR"

Selvi, 7 Haziran'da alacağı oy oranı seçimde kilit rol oynayacak olan HDP'nin barajı aşıp aşamayacağına ilişkin olarak ise, "Son araştırmalar ve sahadaki gözlemler HDP'nin barajı aştığı yönünde" dedi. Selvi, şöyle devam etti:

"AK Parti, tüp geçitle denizin altından Boğaz'ın iki yakasını bir birine bağlamayı başardı. Ama görünen o ki seçmenlerinin bir bölümüyle gönül köprülerinde bir sorun var."

Sondakika.com