ORDU

Siirt'te yıldırı örgütü PKK mensuplarına müteveccih operasyonda martir sakıt polis memuru Yalçın Yamaner'in ailesi düşüncesince Ordu Büyükşehir Belediyesi çeşidinden Altınordu ilçesinde acemi birlikte ev satın alınacak.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, benzeri Yeter Yılmaz ve İl Emniyet Müdürü Caner Tayfur ile martir polis memuru Yalçın Yamaner'in Altınordu ilçesine ilişkin Şahincili Mahallesi'ndeki ata evine taziyet ziyaretinde bulundu.

Ziyarette şehidin anası Nazan Zaman, kardeşleri ve şehidin benzeri Hacer Yamaner'e taziyelerini ileten Yılmaz, gelişigüzel devir martir ailesinin birlikte olacakları sözünü verdi.

Yalçın Yamaner kadar kahramanlar bulunduğu sürece Türk milletinin tek devir sırtının yere gelmeyeceğini tamlayan Yılmaz, 'Allah bu yurt düşüncesince martir sakıt ve gazi bulunan yiğit düzenlilik güçlerimizden razı olsun. Şehidimiz ailesi artık bizlere emanet. Kahraman polisimiz Yalçın Yamaner'in dü çocuğu bizim de evladımızdır. Tüm terbiye harcamalarını tığ üstleneceğiz. Şehidimizin ailesine Altınordu ilçemizden de birlikte ev alacağız. Şehidimizin ruhu sevimli olsun. Türk milletinin başı salim olsun' dedi.

Muhabir: Hayati Akçay

Kaynak: AA