50. mağazaya özel binlerce üründe %50 indirim fırsatı sunan Rossmann, kaliteli ve çok çeşitli ürün gamını uygun fiyatlarla sunuyor.

Türkiye’nin dört bir yanında yeni mağazalar açmaya devam eden Rossmann’ın bu seferki durağı İstanbul Brandium AVM...

50. mağazaya özel binlerce üründe %50 indirim kampanyası ile müşterilerine birbirinden çeşitli ürünler sunacak olan Rossmann bünyesinde sağlık ve kalite belgeli pek çok ünlü markayı barındırıyor.

Konforlu ve ferah mağazalarında sadece Rossmann’da bulabileceğiniz 40 adet Kalite Markası altında 3000’e yakın ürünü bulunan mağazalarda, yerli ve uluslararası markalardan oluşan binlerce farklı ürün mevcut.

Rossmann Türkiye, mağazalarında Almanya ve Avrupa genelindeki konsepti doğrultusunda, müşterilerine kaliteyi ve uygun fiyatı bir arada sunarak keyifli bir alışveriş deneyimi yaşatıyor.

Rossmann’ı nasıl takip edebilirim?

Rossmann tüm fırsatlarından ve kampanyalarından tüketicilerini kendi web sitesi aracılığı ile (http://www.rossmann.com.tr/) haberdar ediyor. Rossmann, sosyal medyada ise Facebook (facebook.com/rossmannturkiye), Twitter (@rossmannturkiye) ve Instagram (@rossmannturkiye) üzerinden de güncel olarak takip edilebiliyor.

Kaynak: HABER7.COM