Rıza Sarraf'ın ABD'de dolandırıcılık ve kara para aklamaktan 75 yıl hapis istemiyle yargılandığı mahkemeye sunduğu belgelerden  Emine Erdoğan ve Nilser Bağış isimlerine ulaşılıyor. 

İnsan Haber/ Rıza Sarraf'ın( Reza Zarraf)  ABD'de yargılandığı mahkemeye şok belgeler sunduğu ortaya çıktı. Rıza Sarraf'ın ABD'de yargılandığı mahkemeye sunduğu ipuçları Emine Erdoğan'ı gösterdi.  Bu belgelere göre Emine Erdoğan ABD'ye giderse gözaltına alınabilir.  New York’ta dolandırıcılık ve kara para aklama suçlarından tutuklu yargılanan Rıza Sarraf’ın, mahkemeye sunduğu belgelerden Emine Erdoğan adı çıktı. 

19 Mart’ta Miami’de  tutuklanan  27 Nisan’da 75 yıl hapis istemiyle yargılanmaya başlayan Sarraf'ın mahkemeye sunduğu belgeler arasında ilginç bir ayrıntı ortaya çıktı. Sarraf'ın mahkemeye sunduğu belgeler arasında en çok bağış Toplumsal Gelişim Merkezi Eğitim ve Sosyal Dayanışma Derneği (TOGEMDER) isimli bir derneğe yapılmış görülüyor. TOGEMDER'in özelliği ise Emine Erdoğan’ın yengesi Saadet Gülbaran'ın derneğin görünürde başkanı olması. Biraz araştırıldığında ise derneğin Emine Erdoğan'a endeksli çalıştığı görülüyor. Zaten baştan sona Emine Erdoğan fotoğraflarıyla süslü TOGEM'in internet sitesinde Emine Erdoğan derneğin kurucusu olduğu belirtiliyo. TOGEM'in AKP'yle bağı Emine Erdoğan'la da sınırlı değil.  Şaşırtıcı olmayan bir isim de derneğin yönetim kurulunda bulunuyor. 17-25 Aralık'ın meşhur Bakanı Egemen Bağış'ın eşi Nilser Bağış da TOGEM yönetim kurulu üyesi.

- See more at: http://www.insanhaber.com/guncel/riza-sarrafin-mahkemeye-sundugu-belgeler-emine-erdogani-isaret-etti-68244#sthash.5myh3Y1h.dpuf