Rekabet Kurumu Başkanı Ömer Torlak, ferda Anadolu Ajansı (AA) Finans Masası çalışkan yayınına katılacak.

AA'nın 100. Yıl Vizyonu çerçevesinde geliştirdiği AA Finans Haberleri Terminali'nden çalışkan gösterilen Finans Masası'nın misafiri olacak Torlak, gündemdeki gelişimleri değerlendirecek.Torlak, ferda zaman 10.30'da gerçekleştirilecek AA Finans Masası'nda soruları da yanıtlayacak.

Toplantı, 'aafinans.com'dan çalışkan izlenebilecek. Torlak'ın açıklamaları, AA Finans'ın Twitter hesabı '@aa_finans'tan da enstantane fotoğraf strateji edilebilecek.

AA Finans Haberleri Terminali içerisinde meydana gelen AA Finans Masası'nın hâlâ önce toplantılarında, emektar bakanlardan Nihat Zeybekci ve Mehdi Eker, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Erdem Başçı, Borsa İstanbul Genel Müdürü Tuncay Dinç, Sermaye Piyasası Kurulu Başkanı Vahdettin Ertaş, Renault Mais Genel Müdürü İbrahim Aybar, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Başkanı Mehmet Ali Akben, Otomotiv Distribütörleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Bayraktar, Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, Global Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Üst Yöneticisi (CEO) Mehmet Kutman ile Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanı Mehmet Ergün Turan'ın da aralarında bulunmuş olduğu ekonomi, mal ve iş dünyasının önde mevrut temsilcileri ağırlanmıştı.

Kaynak: AA