Redhack 1 Kasım seçiminin ardından bir açıklama yayınlayarak "beklemedikleri anda beklemedikleri yerden vurduk/vuracağız" dedi.

Yürüttükleri çalışmaları tamamlama noktasına geldiklerini belirten Redhack, "bu halk yalnız değil, şimdi onlar düşünsün" sözlerini paylaştı. RedHack’in açıklaması şöyle:

1- En son “Serdar Ben” yoldaşımızın cenaze töreninde “Bize ihtiyacınız olduğu o an, yanınızdayız” demiştik..

2- Seçimden sonra maalesef büyük bir umutsuzluk tablosunun hakim olduğunu görüyoruz. Hırsız olan, Katil olan biz miyiz ki boynumuzu eğelim?

3- Hırsızlarla seçime girip oylarımızı çalmayacaklarını ve dürüst bir seçim olacağını düşünecek kadar saf mıyız ki üzülüyoruz?

4- Eğer cemaat kasetlerine umut bağlayıp, Fuat Avni RT edip, kurtuluşu “kendi dışımızda” arıyorsak, hayal kırıklığı yaşamamız da çok normal.

5- Herkes ve herşey sizi bırakabilir ama bu ülkenin Devrimcileri, bu toprakların güzel insanları sizden vazgeçmez. Asla yalnız değilsiniz.

6- Şimdi silkelenelim ve ayaga kalkalım! Daha Suruç’un Ankara’nın kanı kurumadı. Umutsuzluk en başta “barış” için can verenlere ihanettir!

 7- Sertifikasız, son derece güvenliksiz, dışarıdan müdehale yapılabilinen, değişikliklere açık “Secsis sistemine” değil, kendimize güvenelim.

8- Umut tücarlarına, sahte kurtuluş pompacılarına, kendilerini zeki bizleri aptal gören egemen aptallara değil, yoldaşlarımıza güvenelim.

9- Son açıklamamızda da söylediğimiz gibi calışmaları neredeyse tamamladık. Beklemedikleri anda beklemedikleri yerlerden vurduk/vuracağız!

10- Ateşi onlar istedi, biz de CEHENNEMLERİ olacağız! Bu halk yalnız değil, yiğitlerse durdursunlar bizi! Şimdi onlar düşünsün..

#RedHack

 

Yurt Gazetesihttp://www.yurtgazetesi.com.tr/gundem/redhack-ten-aciklama-beklemedikleri-yerden-vuracagiz-h98708.html