11 ayın sultanı Ramazan ayının bitmesiyle birlikte Ramazan Bayramı geldi çattı. İslam alemi için anlam ve önemi çok büyük olan Ramazan Bayramı resimli mesajları ise günün en çok merak edilen konularından biri oldu. Bu özel günde eşine dostuna ailesine Bayram mesajı yani 2017 resimli Ramazan Bayramı mesajı göndermek isteyenler için hazırladığımız haberde birbirinde anmalı bayram mesajlarına ulaşabilirsiniz. Ramazan ayının son günlerinde tüm Müslümanlar tarafından bayram heyecanla kutlanacak. Sizde eşinize dostunuza aileni 2017 resimli Ramazan bayramı kutlama mesajları gönderebilirsiniz. İşte en yeni en anlamlı ve en güzel resimli bayram mesajları

RESİMLİ RAMAZAN BAYRAMI MESAJLARI

(-) Bu bayramda gönlünüz dertlerinden arınmış, tüm gözyaşlarınız dinmiş olsun. Yüzünüz de hep gülümseme, kalbiniz huzurla dolsun. Ramazan Bayramı’nız kutlu olsun.

(-) En güzel günler sizin olsun. Yüzünüzde hep gülücük hayatınız da yüzünüz kadar güzel olsun. Ramazan Bayramınız mutlu olsun…

(-) Şeker tadında bir Ramazan Bayramı diler her şeyin kalbiniz kadar güzel olmasını temei ederiz iyi bayramlar…

(-) Ramazan Bayramınız kutlu, yüreğiniz umutlu, umutlarınız atlı, sevdanız kanatlı, mutluluğunuz katlı, sofranız tatlı, mekânınız tahtlı, ömrünüz bahtlı, yuvanız bereketli olsun. 

(-) En kötü gününüz bu Ramazan Bayramı’ndaki gibi güzel olsun… Bayramınız kutlu olsun…

resimli-ramazan-bayramı-mesajları

(-) Bugün ellerinizi her zamankinden daha çok açın. Avucunuza melekler gül koysun, yüreğiniz coşsun. Ramazan Bayramınız hayırlara vesile olsun. 

(-) Kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi yüce Allah'a sonsuz şükürler olsun! Ramazan Bayramı bereketiyle, bolluğuyla gelsin, tüm insanlık için hayırlara vesile olsun. 
 
(-) Güzellik, birlik, beraberlik dolu, her zaman bir öncekinden daha güzel ve mutlu bir Ramazan Bayramı diliyoruz. Büyüklerimizin ellerinden küçüklerimizin gözlerinden öpüyoruz. 

(-) Bir avuç dua, bir kucak sevgi, sıcak bir mesaj, kapatır mesafeleri birleştirir gönülleri kalbiniz nur, haneniz huzur dolsun,bayramınız mübarek olsun.

ramazan-bayramı-mesajları

(-) Her ilkbaharda gelinciklerin en güzel başlangıçları müjdelemesi gibi, bu bayramın da sana ve ailene mutluluk ve neşe getirmesini diliyorum... Ramazan Bayramını Kutlarım

(-) Dost acı söyler, hayat sessizce biter, zaman su gibi akıp geçer, sadece hayat değil koskoca dünya biter… nice mutlu ramazan bayramları….

(-) Çılgınca esen rüzgar, kavurucu güneşli terleten günler, yıldızlarla dolu bir dünyadır bayramlar, ramazan bayramınız mübarek olsun her şey istediğiniz gibi olsun inşallah.

(-) Bu mubarek bayramda kalplerinizde barış gözlerinizde umut atrafınızda sevgi olsun ramazan bayramınız mübarek olsun.

(-) Ramazan bayramınız kutlu, yüreğiniz umutlu, umutlarınız atlı, sevdanız kanatlı, mutluluğunuz katlı, sofranız tatlı, mekânınız tahtlı, ömrünüz bahtlı, yuvanız bereketli olsun...

ramazan-bayram-mesaji

(-) Benim ömrümde ırmaklar vardır sularında hayallerimi yüzdürdüğüm, benim ömrümde sevdiklerim vardır bayramlar ayrı geçince üzüldüğüm. Bayramınız mübarek olsun!

(-) Bayramlar berekettir, umuttur, özlemdir. Yarınlar niyettir ve duaların kabül olsun, sevdiklerin hep seninle olsun Ramazan Bayramınız mübarek olsun.

(-) Heyecan ve özlemle beklenen kutsal Ramazan Bayramı geldi, hoş geldin. Mübarek bayram ulusumuza sağlık, huzur, mutluluk, bolluk ve bereket getirsin. Hayırlı bayramlar dileğiyle. 
 
(-) Mübarek Ramazan Bayramınızı tebrik eder hayırlara vesile olmasını dileriz. Bu hayırlı günde dualarınız kabul olsun. Dualarınızı eksik etmeyin... 
 
(-) Bayramlar, insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği günlerdir. Bayramlar, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları günlerdir. Bayramlar,milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir. Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, Ramazan Bayramınız kutlu olsun!

resimli-ramazan-mesajları

 
(-) Mübarek Ramazan Bayramı tüm ulusumuza kutlu olsun. Allah tüm inananlara nice huzurlu, bereketli bayramlar nasip etsin. Ramazan Bayramınızın da böyle bir neşeyle gelmesi ve tüm ailenizi sevince boğup evinize bereket getirmesi dileğimizle. İyi bayramlar! 
 
(-) Her şeye kadir olan Yüce Allah, bizleri, doğru yoldan ve sevdiklerimizden ayırmasın! Hayırlı ve bereketli Ramazan Bayramları dileğiyle.

(-) Bir bayram gülüşü savur göklere, eski zamanlara gülücükler getirsin, öyle içten öyle samimi, gözyaşlarını bile tebessüme çevirsin. İyi bayramlar!

(-) Damağınızı, ruhunuzu ve çevrenizi tatlandıran, gerçekten güzel ve bereketli bir bayram dileriz.

 (-) Bu değerli Ramazan Bayramında, kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi bağışlayıcı ve acıyıcı yüce Allah tüm dualarınızı kabul etsin.

ramazan-bayramı-diyanet-mesaj

(-) Bugün ellerinizi her zamankinden daha çok açın. Avucunuza melekler gül koysun, yüreğiniz coşsun. Ramazan Bayramınız hayırlara vesile olsun…

(-) Bin damla serilsin yüreğine, bin mutluluk dolsun gönlüne, bütün hayallerin gerçek olsun, duaların kabul olsun bu bayramda… Ramazan Bayramın mübarek olsun!

(-) Her şeye kadir olan Yüce Allah, bizleri, doğru yoldan ve sevdiklerimizden ayırmasın! Hayırlı ve bereketli Ramazan Bayramları dileğiyle…

(-) Mübarek Ramazan Bayramınızı tebrik eder hayırlara vesile olmasını dileriz. Bu hayırlı günde dualarınız kabul olsun. Dualarınızı eksik etmeyin…

(-) Ramazan Bayramını sevdiklerinizle beraber sağlık ve huzur içinde geçirmenizi dileriz. Bayram tüm insanlığa hayırlı olsun!

(-) Heyecan ve özlemle beklenen kutsal Ramazan Bayramı geldi, hoşgeldi. Mübarek bayram ulusumuza sağlık, huzur, mutluluk, bolluk ve bereket getirsin. Hayırlı bayramlar dileğiyle.

ramazan-mesajları

Kaynak: HABER7.COM