AA muhabirinin derlediği bilgilere göre, 7 Haziran 2015'teki milletvekili seçimlerinin ardından hain saldırılarını artıran bölücü terör örgütü, sivillerin ve güvenlik güçlerinin yanı sıra kendisine muhalif siyasetçileri de hedef alıyor.

Örgütün elebaşlarının kendileri gibi düşünmeyen siyasetçilerin hedef alınacağını açıklamasının ardından PKK'lı teröristler, siyasetçilere yönelik kanlı saldırılarını yoğunlaştırdı.

Bölgedeki AK Parti ve HÜDA PAR binalarına yönelik çok sayıda bombalı saldırı düzenleyen, yol kesip siyasi parti mensuplarını kaçıran ve ölümle tehdit eden PKK'lı teröristler, bu baskılara rağmen kendilerine boyun eğmeyen siyasetçileri de katletti.

Terör örgütünün yayın organlarında siyasi partiler ve siyasetçileri hedef gösteren haberlerin yayınlanmasının ardından harekete geçen teröristler, AK Parti Beytüşşebap İlçe Gençlik Kolları Başkanı Naci Adıyaman'ı ve 1 Kasım 2015'teki Milletvekili Genel Seçiminde AK Parti Hakkari 1. sıra adayı Ahmet Budak'ı şehit etti.

Çocukları vahşete tanık oldu

Kurban Bayramı öncesinde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker'in Diyarbakır'ın Bismil ilçesindeki aile mezarlığının çevresine patlayıcı tuzaklayan teröristler, önceki gün Van'ın Özalp ilçesinde AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı Aydın Muştu'yu evinde çocuklarının gözü önünde katletti.

Teröristler, dün akşam da Diyarbakır'da AK Parti Dicle İlçe Başkanı Deryan Aktert'i kendisine ait benzin istasyonunda uzun namlulu silahla tarayarak öldürdü.

Kaynak: AA