İstanbul ve Diyarbakır’da yaşanan bombalı saldırıları değerlendiren AK Parti Grup Başkanvekili İlknur İnceöz, gerçekleştirilen saldırının sadece Türkiye’nin huzurunu bozmaya yönelik olmadığını, son yıllarda gösterdiği gelişmeye ve kalkınmaya yönelik olduğunu dile getirdi. 

İstanbul’da saldırı ile terörün sadece Türkiye için değil tüm dünya için büyük tehdit olduğunu söyleyen İnceöz, “Bu saldırılar sadece Türkiye için değil tüm dünya için büyük tehdit, dünyanın huzurunu bozmaya yöneliktir. Bu sorun ile topyekün mücadele edilmesi gerekmektedir. Maddi kaynaklarından silah kaynaklarına kadar, küresel mücadele gerekmektedir. Türkiye teröre karşı büyük bir mücadelenin içerisindedir, bu mücadele küresel manada desteklenmelidir. PKK, DAEŞ, PYD veya diğerleri fark etmez, tüm terör örgütleri bizim mücadele alanımızdadır. Mücadelemiz kararlılıkla bu sürecektir” dedi.

Türkiye’nin hızla büyümesi birilerini rahatsız ediyor

AK Parti Grup Başkanvekili İlknur İnceöz, “Türkiye’nin son 2002 yılından bu yana kalkınmaya yönelik attığı büyük adımlar bazı odakları ciddi şekilde rahatsız etmektedir. Türkiye artık küresel manada söz sahibi bir ülkedir ve terör olayları AK Parti ile başlayan bu kalkınma hamlesinin önüne geçmeyi hedeflemektedir. Bu kalkınma hamlesini sekteye uğratmak isteyenler bu hedeflerine ulaşamayacak” şeklinde konuştu.

İstanbul’un dünyanın en güvenli şehirlerinden biri olduğunu da dile getiren İnceöz şöyle devam etti:

“Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da terör ile mücadelemiz kararlılıkla devam edecek, terör örgütlerinin ülkemiz üzerindeki bölücü faaliyetlerine müsaade etmeyeceğiz. Bebek katilleriyle mücadelemiz devam edecek”

 

Kaynak: HABER7.COM