Merkez Seyhan İlçesi'nin Reşatbey Mahallesi'nde oturan 3 çocuk babası Mustafa T., işleri bozulunca nikahlı eşi 45 yaşındaki Deniz G.'den resmi olarak boşanıp, birlikte yaşamaya başladı. Alacaklılardan kurtulamayan Mustafa T., eşi ile birlikte sosyal paylaşım sitesi üzerinden haberleşen 'swinger' sitelerine üye olup, tanıştığı çiftlerle para karşılığı birlikte olmaya başladı. Çift bulamadıkları zamanlarda ise Deniz G., para karşılığında fuhuş yaptı.

Mustafa T. ile Deniz G.'nin fuhuş yaptığı bilgisini alan polis, sosyal paylaşım sitesinden çift ile bağlantı kurdu. Polise, Türkiye'nin her yerine gidebileceklerini, cinsel anlamda fantezilere açık olduklarını belirten Mustafa T., kişi başı 500, eşli olması halinde ise 1000 TL alacağını söyledi. Savcılıktan alınan izinle harekete geçen karı koca görünümlü sivil polisler, Deniz G. ile Mustafa T. çiftinin evine gitti. Seri numarasını önceden aldıkları parayı Mustafa T.'ye teslim eden polisler, kimliklerini göstererek çifti gözaltına aldı.

40-50 ÇİFT İLE BİRLİKTE OLDUK

Sorguya alınan Deniz G., 'Eşimin işleri bozuldu. 10 yıl önce resmi olarak boşandık. Ama birlikte yaşamaya devam ettik. 7-8 yıl önce eşim sosyal paylaşım sitesi Facebook'tan eş değiştirerek cinsel ilişkiye giren kişileri buldu. Bu şahıslarla birlikte olmaya başladık, bu zamana kadar 40-50 çift ile birlikte olduk. Bunu fantezi amaçlı yapıyorduk. Maddi durumumuz bozulunca para karşılığı yapmaya başladık. Önceleri kabul etmek istemedim, ama 'paramız yok, elektrik su faturası bekliyor, son bir kez daha yap bundan sonra yapma' dedi. Bunun üzerine ben de kabul ettim'dedi.

Zanlı koca Mustafa T. de çiftlerle fantezi amaçlı birlikte olduklarını para almadıklarını ancak eşinin tek erkeklerle birlikte olunca para aldığını söylediği çaresiz kalınca bunu yaptığını belirttiği öğrenildi. Deniz G. ifadesinin ardından serbest bırakılırken, Mustafa T. sevk edildiği nöbetçi mahkemece tutuklandı.

Kaynak: DHA