Çalışan kişilerin, çalışma hayatları süresince sigortalı olması gerekir. Bu süre içinde sigorta primlerinin yatmış olması lazımdır. Bu primlerin yattığına dair bilgiyi almak için hizmet dökümü alma işlemlerinden yararlanabilirsiniz. İnternet üzerinden rahatlıkla ulaşabileceğiniz bu bilgiler için e-devlet şifresine sahip olmanız gerekir. Alacağınız hizmet dökümü sayesinde yatırılan sigorta primlerinizin görebilir ve ne zaman emekli olabileceğinizi kolaylıkla hesaplayabilirsiniz.

Online olarak hizmet dökümü alabilir miyim?

·        Hizmet dökümü almak için ilk yol Sigorta Kurumu’nun kendisidir.

·        Online işlemler şeklinde hizmet dökümü almak isterseniz e-devlet şifrenizle hizmet dökümü alabilirsiniz.

·        turkiye.gov.tr resmi sitesinden yararlanarak e-devlet şifrenizle hizmet dökümü almanız mümkündür.

·        E-devlet şifrenizi ve TC kimlik numaranızı kullanarak SGK’nın resmi sitesinden işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

İnternet üzerinden kolaylıkla hizmet dökümünüzü alabilir ve tüm işlemlerinizi kolayca gerçekleştirebilirsiniz. İnternet üzerinden online yapacağınız işlemlerinizde e-devlet şifrenizin olması önemlidir. Hizmet dökümü alma işlemlerinizle ilgili tüm işlemlerinizi gerçekleştirmek için hizmetdokumu.com sitemizden yararlanabilirsiniz. Sitemiz üzerinden istediğiniz tüm bilgilere ulaşarak primlerinizin yatıp yatmadığını, ne zaman emekli olabileceğinizi, daha ne kadar prim ödemeniz gerektiği gibi bilgilere rahatlıkla ulaşabilirsiniz.