Saldırının ardından kaldırıldığı Şırnak Asker Hastanesinde şehit olan  23 yaşındaki polis memuru Bilgin'in, Vakfıkebir ilçesindeki Kirazlık Mahallesi'nde oturan yakınlarının evine de ateş düştü. Polis memuru Yusuf ile Günnur çiftinin tek oğlu Bilgin'in dedesi Raif  Bilgin'in evine büyük Türk bayrağı asıldı.
 
Bilgin'in şehadet haberini alan yakınlarının yanı sıra Vakfıkebir  Kaymakamı Yıldıray Malkoç, İlçeJandarma Komutanı Yüzbaşı Ali Özkan Çoban ile  meslektaşları, şehidin dedesi ve yakınlarına başsağlığı diledi.Gözyaşlarını tutamayan dede Bilgin ve yakınları, daha sonra midibüsle  cenaze törenine katılmak üzere Ankara'ya hareket etti.
 
BABASI DA POLİS
 
Şehidin trafik polisi babası Yusuf Bilgin'in Ankara'da görev yaptığı,  annesinin isteği üzerine Bilgin'in naaşının yarın Beypazarı Merkez Yeni Cami'de  kılınacak namazın ardından defnedileceği öğrenildi.
 
ÇATIŞMA BÖLGESİNE GÖNÜLLÜ GİTTİ
  
Şehit polisin yakınlarından, emekli öğretmen Bekir Yavuz, Bilgin'in yaklaşık 2 yıldır Şırnak Valiliğinde koruma görevlisi olarak çalıştığını ve yaklaşık 3 ay önce terörle mücadele eden meslektaşlarını yalnız bırakmamak için çatışma bölgesine gönüllü gittiğini söyledi.
 
Yavuz,  "Ailesinin tek oğluydu. 2 de kız kardeşi var. Bu gencecik yaşta hayata veda  edecek birisi değildi. 'Arkadaşlarım terörle mücadele ederken ben burada duramam'  deyip gönüllü olarak çatışmalara gitti. Mekanı cennet olsun. Vatan sağ olsun"  diye konuştu.
 
Bilgin ailesinin dünürü Ali Rıza Yavuz da polis memuru Mahmut  Bilgin'in şehit olmasına üzüldüklerini ifade ederek, Trabzon'daki ailesi ve  yakınlarının cenaze törenine katılmak için Ankara'ya gittiklerini anlattı.

Kaynak: HABER7.COM