Mersin'in Tarsus İlçesi'nde terk ettiği sevgilisi 48 yaşındaki Şahin Demir tarafından tabancayla vurulan 33 yaşındaki Serap Demir, tedavi gördüğü hastanede dün gece yaşamını yitirdi. Sevgilisiyle tesadüf eseri soyadları aynı olan müteahhit Şahin Demir de olaydan sonra intihar etti.Eski Ömerli Mahallesi 1307 Sokakta dün akşam meydana gelen olayda, eczanede çalışan teknisyen 1 çocuk annesi Serap Demir, iddiaya göre Mersin'de müteahhitlik yapan Şahin Demir ile arkadaş oldu. İlk eşinden boşanan Serap Demir, bir süre ilişki yaşadığı Şahin Demir'den geçtiğimiz günlerde ayrılarak Cumhuriyet Savcılığı'na koruma talebinde bulundu.

 Bunun üzerine Şahin Demir, Serap Demir'den kendisine ait olduğunu iddia ettiği bir miktar altını geri istedi. Serap Demir de altınlarını teslim edeceğini belirterek eski sevgilisini çağırdı.Tarsus'taki eczaneye giden Şahin Demir ile genç kadın arasında altınları aldıktan sonra tartışma çıktı. Demir, yanında taşıdığı tabancasını çekip, Serap Demir'e bir el ateş etti. Sırtından yaralanan genç kadın canını kurtarmak için eczaneden koşarak kaçıp yakındaki bir eve sığındı. Ancak Demir, peşinden gidip kadını dışarı çıkarttı. Bu sırada yaralı Serap Demir yere yığılınca öldüğünü düşünen Şahin Demir, bu kez aynı tabancayla kendi başına ateş etti.

Şahin Demir olay yerinde yaşamını yitirirken, ağır yaralı olarak Tarsus Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Serap Demir yoğun bakıma alındı. Doktorların tüm çabasına karşın Serap Demir gece yaşamını yitirdi. Şahin Demir ile Serap Demir'in cenazeleri ayrı ayrı otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na getirildi.Yaşanan olay güvenlik kameraları tarafından kaydedilirken polisin soruşturması sürüyor.

Kaynak: DHA